İnternet & Teknoloji Cimere yaptığımız şikayetlerde ismimimiz görünüyor mu? Dicleronahi Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Şikayet ettiğim kişiye adım gidiyor mu Cimere yaptığımız şikayetlerde ismimimiz görünüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. şikayet ettiğin kişiye ismin gitmez 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. görünmez sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl zaren tc no isim soyisim tlf vermeden şikayette bulunmzsın. pazarcıyı zabıtayamı şikayet ediyosun koskoca cimer 0 4 Yorumla Dicleronahi 1 yıl Ben şikayet ettiğim kişiye adım gidiyor mu diye soruyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hee hayır. ama şikayet sonuna not düş. ismim gizli kalsın diye Yorumla Dicleronahi 1 yıl Çoktan yanıt aldım zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam. genede gitmez Yorumla
Hayvanımsı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Görünmese herkes olur olmadık şikayetlerde bulunurdu değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Görünür hatta mahkemede adresini bile görüyor dava ettiğin kişi 0 1 Yorumla Dicleronahi 1 yıl Görünmüyormuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şikayet ettiğin kişiye ismin gitmez
görünmez sanırım
zaren tc no isim soyisim tlf vermeden şikayette bulunmzsın. pazarcıyı zabıtayamı şikayet ediyosun koskoca cimer
Ben şikayet ettiğim kişiye adım gidiyor mu diye soruyorum
hee hayır. ama şikayet sonuna not düş. ismim gizli kalsın diye
Çoktan yanıt aldım zaten
tamam. genede gitmez
Görünmese herkes olur olmadık şikayetlerde bulunurdu değil mi
Görünür hatta mahkemede adresini bile görüyor dava ettiğin kişi
Görünmüyormuş
Evet
Görünmüyormuş