İnternet & Teknoloji Whatsappta birisinin profili ve hakkındası önceden gözükmüyoken sonradan gözüküyosa o kişi sizi rehbere mi kaydetmiş oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tanıdığın profili ve hakkında yazısı bende yoktu ama esaslar sonra gözükünce kayıt mı etti acaba dedim bunun anlamı ne olabilir Güncellemeler1 yıl *aylar sonra yazacaktım Whatsappta birisinin profili ve hakkındası önceden gözükmüyoken sonradan gözüküyosa o kişi sizi rehbere mi kaydetmiş oluyor? Cevapla WhatsApp Soruları Rehber Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kimmisbuayssse Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Eğer herkese açık değilse profil evet kaydetmiş 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Onu nasıl anlarım belki herkese açıktır bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Normalde yokken birden niye kaydetti acaba :D Yorumla Soran 1 yıl Niye gözükmeye başladı yani herkese açık olsa en baştan gözükürdü Yorumla kimmisbuayssse 1 yıl Bir uygulama var işine yarar mı bilemiyorum Yorumla kimmisbuayssse 1 yıl Getcontact bir bak istersen ama muhtemelen kaydetmiş oluyor Yorumla Soran 1 yıl Evet duydum ama güvenli mi bilmiyorum o uygulama. Kaydetmiştir bence de ama hiç konuşmuyoruz da tuhaf geldi ondan sordum. Yorumla kimmisbuayssse 1 yıl Güvenli bende kullanıyorum Yorumla Soran 1 yıl Anladım. Peki birdenbire neden kaydeder birisi sizce? Kendisine soramıyorum o yüzden fikir almak istedim. Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. Ewet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer herkese açık değilse profil evet kaydetmiş
Onu nasıl anlarım belki herkese açıktır bilmiyorum
Normalde yokken birden niye kaydetti acaba :D
Niye gözükmeye başladı yani herkese açık olsa en baştan gözükürdü
Bir uygulama var işine yarar mı bilemiyorum
Getcontact bir bak istersen ama muhtemelen kaydetmiş oluyor
Evet duydum ama güvenli mi bilmiyorum o uygulama. Kaydetmiştir bence de ama hiç konuşmuyoruz da tuhaf geldi ondan sordum.
Güvenli bende kullanıyorum
Anladım. Peki birdenbire neden kaydeder birisi sizce? Kendisine soramıyorum o yüzden fikir almak istedim.
Ewet
Aynen