İnternet & Teknoloji Ana paketim bitti. Zor durumda kaldım. Borç ile de olsa yardımcı olacak kimse var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Keşke yerin dibine girsem çok utanıyorum.100 megabaytım kaldı Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar wifi falan yok olsa böyle soru sorar miyim Ana paketim bitti. Zor durumda kaldım. Borç ile de olsa yardımcı olacak kimse var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Burdan birine borç verecek yiğit var mı. Görelim 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle söyledin ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben birkaç kere verdim. Bin pişman oldum. Yorumla Soran 1 yıl Neden gizlisin ki Bir de neden pişman oldun her insan bir mi anlamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de gizlisin. Yorumla Soran 1 yıl E benim geri dönüşüm yok sordum bir kere Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Instaya girmeyiver 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnstagramim yok ne alaka Yorumla nosfi 1 yıl Feysbuka girmeyiver Yorumla
ecevsyns Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yokmu evinde wifi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Keşke olsa Yorumla ecevsyns 1 yıl Ahh komşulardan falan iste Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Salla kazan vs yok mu? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Pazartesi yaptım onu maalesef Yorumla Semih6934 1 yıl Eğer hat Turkcell ise Paycell de hediye veriyor ama bilemiyorum tutar mı Yorumla Soran 1 yıl Değil maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl kaç gb lazim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 1 ay idare edecek kadar 20 GB Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burdan birine borç verecek yiğit var mı. Görelim
Neden öyle söyledin ki
Ben birkaç kere verdim. Bin pişman oldum.
Neden gizlisin ki
Bir de neden pişman oldun her insan bir mi anlamıyorum
Sen de gizlisin.
E benim geri dönüşüm yok sordum bir kere
Instaya girmeyiver
İnstagramim yok ne alaka
Feysbuka girmeyiver
Yokmu evinde wifi
Keşke olsa
Ahh komşulardan falan iste
Salla kazan vs yok mu?
Pazartesi yaptım onu maalesef