Bi hata yapıp torrent yükledim silmiştim aslında ama hâlâ Windowsdan tehdit olarak bildirimi geliyor başlıtaki virüs adı yazıyor nasıl kurtulucam bilmiyorum ne yapabilir virüs
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eset online scanner yaz tıkla çalıştır. Veya sistem geri yüklemeden bir önceki günü seçip geçmişe dön
Hiç anlamadım valla nereye yazıcam ne geçmişi😟Kaspersky indir dedi iki arkadaş onu yüklücem sanırım
kayspersky daha zordur tercihim değildir. Google açın ve eset online scanner yazın , karşınıza Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti yazan bir yazı çıkacak. oraya girip Tek seferlik tarama yazan düğmeye basın. Ufak bir dosya indirecek. İndirilenler klasöründeki bu dosyayı tıklayın çalıştırın. Açılınca bilgisayarımı tara ekranı gelene kadar herşeye olumlu cevaplar verin ( ileri veya tamam gibi ) Bilgisayarınızı kulllanmaya devam edebilirsiniz o arkada virusleri bulup silecektir. Sonunda eğer hala sıkıntı yaşıyorsanız. Yine bana yazın sistem geri yüklemeyi anlatırım size
Format çözüm olmaz mı peki
Tabiki , en iyi çözüm ama , maliyetli ve zaman alan bir şey. Bunlar size uygunsa en doğrusu o
Ne kadar bi paradan behsediyoruz ya çok mudurr
şehrine göre değişiyor ama mesela bizim burada en az 250 tl ile 400 tl arası. Ve ortalama yarın gün kadar bilgisayarınız olmuyor.
Çok değil valla tehtid kalkıcaksa ama hard reset attırmam lazımmış herkes yapmıyormuş onu yapan bir yer bulmam lazım
Farklı bir çözüm önerebilrdim siz beni ben sizi tanımadım için güven sorunu olurdu. Yanlış anlaşılmasın diye açıklayayım. Uzaktan bilgisayırınıza bağlanıp virüsü sizin gözünüz önünde silebilrdim.
Ben sanırım cihazı ateşe Filan vericem ya valla stresten mahvoldum
aşıdaki cevap her nekdar iyi niyetle söylenmiş olsada yanlış , sizi yanıltır. Boşa zaman harcarsınız..
" format atmakmı iyide o vindowsun içinde zaten var yüklediğin zaman tekrar aynısı olucak uzak masaüstü kapaya bak yuutubeden aydınlatıcı olucaktır"
Onu yapmaktan vazgeçtim zaten çok alakasız çözüm geldi
Ben yarın bir kaç yer gezip sorucam format attırmak için en iyisi bu gibi şu an
Evet format en iyisi , hard reset diyerek kafanızı karıştırmayın. Format cümlesinin anlamını bilen biri emin olun ki isteğiniizi doğrusuyla yerine getirecektir.
Çok sağolunn ben bu virüs konusunu da söyleyim demi artırmadan önce
vin 32 sadece uzaktan yardım yani internet olduğu sürece mikrosoft bilgisayarını çöksede düzeltiyor bu tabiki bir yandan zararmılı evet mikrosoft açısından olmasada diğer siber düşmanlarda ağına sızıyor bunu koparmak için uzak masa üstünü kapa merak etme virüste girse bilgisayarına hiçbiryere iletişim sağlayamaz
Format at diyen de var atmak da yeterli olmaz diyen de oldu napcam ben
format atmakmı iyide o vindowsun içinde zaten var yüklediğin zaman tekrar aynısı olucak uzak masaüstü kapaya bak yuutubeden aydınlatıcı olucaktır
YouTubeden uzak masaüstü kapa diye mi arama yapmam lazım video ismi mi bu
evet vindows uzak masaüstü kapama de senin 10 veya 11se onuda ekle
Tamam teşekkürler bakıcam ☺️
rica ederim
Puabundler trojan virüsüdür. Bilgisayardaki programları yönetebilir ve verilerinizi çalabilir. Format atmak çözüm olmayabilir. Backdoor olup olmadığına bakarak işlem yapılması gerekiyor.
Backdoor ne 😔😔😔hiç anlamıyorum böyle şeyleri
Bazı backdoor çeşitleri donanıma yerleşebiliyor. Format çözüm olmuyor. Ancak dediğim gibi detaylı bir araştırma ve müdahaleler ile virüslerden kurtulabilirsiniz. Bundan sonra torrent vs bulaşmayın. Fare kapanındaki peynir işte:) bir şey bedava ise kaçın.
Kuzenim yüzünden oldu oyunu deneyip almayı düşünerek yüklemiştim keşke yapmasaydım çok pişmanım
Ya ben detaylı araştırmayı nasıl yapıcamm ki valla hiç anlamıyorum bi bilgisayarcıya gitsem onlar halleder mi
Kesin bir şey söylemek çok zor. Bilgisayarcıların, anlamayanlara dolandırdığına çok şahit oldum. Güvendiğiniz bir IT uzmanı varsa ondan rica edin.
Bu arada eğer bir oyunu denemek istiyorsanız, bunun için Xbox game pass kullanmanızı öneririm. Aylık ödeme ile kütüphanede bulunan çoğu oyunu oynayabilirsiniz.
Oyuna tövbeliyim artık üzüntüden uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum
Üzülmeyin. Herşeyin bir çözümü vardır. Hayatın sonu değil ya 🙄
Çözüm şuanlık sadece format gibi görünüyor formattan sonra Windows aynı bildirimleri gönderirse... bilmiyorum naparım
Acele etmeyin. Kaspersky antivirüs programı kullanın. Deneme sürümü işe yararsa idare edin ama dikkatli olun. Tespit edilemeyen bir şey var mı yok mu izlemek lazım.
Uygulama virüsü mü kaldırıyor ben şimdi onu mu yükleyim yoksa format mı atıyım direkt
Yükle ve mümkünse tam tarama yaptır.
"Bazı backdoor çeşitleri donanıma yerleşebiliyor. " cidden mi? Lütfen konuya hakim olmadığınız birşeyde insanları yanıltmayın. Bunun her iddasına varım. Söylediniz kişi boşa emek harcayacak yazık yapmayın lütfen
@Cesurby Güncel konulara ne kadar hakimsiniz bilmiyorum ama biraz araştırmanızı öneririm.
Ne kadar hakim olduğumu ispat etmemi isterseniz , Microsoft Türkiyede size ismi aratır veya dilerseniz beni sitenin danışma hattından arayıp ulaşırsanız bende araştırmalarınızı severek duymak ve incelemek öğrenmek isterim.
@Cesurby Siz bir "hardware backdoor" yazıp google'da araştırma yapın lütfen. Neden hemen ispat yoluna giriyoruz? Çok değerli Can Değer abimizi de takip edebilirsiniz Youtube'dan. Bu konuyla ilgili görüşleri varsa tekrardan bakacağım. Beni de şüpheye düşürdünüz.
Kaspersky kur ve tarama yap. 30 gün deneme süresi ücretsiz
Sorunu çözer mi o virüsü mü kaldırıyor
Evet çözer
O da virüslü değildir demi korkuyorum artık
Antivirüs programı bu
Tamam googleden yükleniyor sanırım teşekkür ederimm
pua bundleri hiç bir anti virüs temizlemez. bütün sistemi yönetir.. c ve d. artık kaç hdd varsa.. hepsi hard format atılacak.
Format mı attırıyım yani çözüm olur mu
çözüm net temiz format. mıncıklama olmayan bir sistem kurdur işi biliyorsa hard format attır.
Bilgisayarcıya gidicem ama hiç biri bir şey bilmiyor gibi geliyor iyisini bulmak da zor olucak teşekkür ederim
Formatla da gitmez dediler ama ben ilk önce format deniyicem zaten cihazda ders kitapları pdfleri var bir şey de yok
usta kalmadı piyasada zor. hangi ildesin belki yönlendirebilirim
boşamı hard dedim ben
Ankara
o zaman direk yetkili servisleri tercih et. İstanbul olsan atardık ya da direk yönlendirirdim. tüm bölümleri sildir. normal format attırma. hard format dediğimiz işlem var onu atana denk gelirsen işin çözülür.
Araştırıcam maliyeti çokmuş sanırım ama yapacak bir şey yok teşekkür ederim
kim dedi maliyetli olduğunu ellerinde zaten işletim sistemi var satın almayacaksın kurulum olacak. yüksek fiyatı servis ister.
Yetkili servis dediğiniz ne ben şimdi nerede attırıcam hard reseti
cihazı marka model söyler misin garanti var mı yokmu bu arada ram kaç mesela bana özelikleri söyle sana direl nokta atışı yapim
Teşekkürler halledicem ben inşallah
Malverbyts indirebilirsin truvaları bile çatır çatır yiyor aynı zamanda musaallatları da temizliyor
Format atmak şart
Gider mi formatla
Gider tabi ama bilgisayar içindeki belgeleri yedeklemek lazım
Hiç bir şey yok zaten leptopta bilgisayarcı da mı attırmam lazım daha önce atmadım hiç
Yani güvenilir bir bilgisayarcıda format attırmak iyi olur
Nerden bulucam bilmiyorum
Arkadaşlara sormak lazım
Formatla gitmeyebilir dedi bir arkadaş siz ne diyorsunuz
Maalesef böyle bir durum da var ama yıllardır bilgisayar kullanıyorum ve henüz başıma gelmedi çok şükür
Yani anakarta veya harddisk kartına virüs yerleşmesi olmadı bende
Ben biraz ağlıyım o zaman başka napabilirim bilmiyorum
Ağlamaya gerek yok mutlaka hallolur herşeyin başı sağlık
En temizi format atmak 😎
Kendim atamam ve birini bulmam lazım... Teşekkürler yardımınız için
Kendin de atarsın kolay