Güncellemeler
1 yıl
Bilgisi olan hiç kimse yok mu gerçekten?
Aylardır gör gör derken bende başladım hatta erkek arkadaşımla başladık. O da çok anlamıyor o yüzden buraya sormak istedim. Hamster Combat kazıyoruz işte bu güvenilir mi veya bunu nasıl çekeriz gibi gibi bilenler aydınlatabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben nerdeyse 1 aydır oynuyorum soracağın bir şey var mı? kısaca anlatayım, evet güvenli oyun kendi cebinden bir şey vermiyor zaten, böyle botlar coinlerinin 10-30% gibi bişeyini populyarlık kazanmak için dağıtım yolu ile verir yerde kalanını satar. bize coin vericek bizde coini borsada saticaz para kazanicagiz, veya analiz yapıp elimizde tutup fiyatı kalkdıkdan sonra saticaz. Ayrica buna benzer botlar çok blumu ve tapcoini de tavsiye ediyorum. Swap coin vardi bu gün satışa çıkması bekleniyor mining bitdi galib, şimdi yapmanız gereken binance ve toonkeeper indirip kayıt olmanız ve hamstere girip bu uygulamaları baglicaksiniz orada wallet var ordan baglicaksin telegramin kendi cuzdanini açıp onu da bağlaya bilirsin ama ordan coin çekmek zor tavsiye etmiyorum. Toonkeeper daha iyi, bunu yapm amacı oyun coini insanlara dağıtması için, binance isee bir borsadir alım satım orada gerçekleşir.
Saatlik kazancın ne kadar?
Daha yeni başladık be düşük yani
1-2 haftaya açılacak hamster. Saatlik 1m için aşağı yukarı 100dolar anca kazanırsın. Üstelik lvlde kasman lazım level sıralamasina göre parti parti dagitilacakmis coinler. Yani demem o ki şu an 100-200k civarindaysab uğraşma bile eline 20 dolar anca geçer gecmez
Olsun uğraşırım ne olur ki en fazla? Elimden para gitmiyor sonuçta 20-30 dolar bile olsa 1000 tl ye yakın para işte ha elbet daha çok isterim ama işte anlamaya çalışıyorum sistemi
Anlamam bottan
Ablam işiniz gücünüx xper dimi ya ohoo
Vardır belki
Anladım xper için yazanlardansın da neyse sorun yok