İnternet & Teknoloji X'e yeni bir beğeni animasyonu eklendi! Nasıl buldunuz? ConnectingGirl Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Twitter yeni bir beğeni animasyonu ekledi. Gördünüz mü? Benim çok hoşuma gitti farklı görünüyor :D Siz nasıl buldunuz? X'e yeni bir beğeni animasyonu eklendi! Nasıl buldunuz? Cevapla Twitter Soruları Animasyon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence iyi olmuş 0 0 Yorumla
Siyayiya Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl S*kik X hesabımı bloke ettiği için görmedim. Hiçbir şey beğenemiyorum veya yorum yapamıyorum ve bu durum gerçekten canımı sıkmaya başladı. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Twitter x e döndüğünden beri kullanmıyorum eski fenomendim twitterda güzeldi oralar😄 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hesabim yok instagrama değişik şeyler gelmis herkes dikkat etsin jsjs 0 0 Yorumla
Hanımefendio Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben de niye yok diyorum meğer güncelleme yapmamışım jdksksjsjs ben beğendim ama 0 0 Yorumla
sibimsii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Elon bey bişiyler deniyor ama ne yaparsa yapsın o beğenmeleri gerivetirmediği sürece yaptığı hiçbir şey birbok etmez 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. eh iştenasıl olsa kllanmıyorum : ) 0 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kullanmıyorum kullanmadım kullanmıcam da 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Kullanmıyorum hiç. Bilgim yok 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Telefondan giriyorum hep bir fark görmedim. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 764 cevap paylaştı. Dikkatimi bile çekmedi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyiymiş 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 401 cevap paylaştı. yenilikler guzeldir 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı. Bakmadım henüz 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Tuhafmış 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. X hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Farketmedim henüz 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence iyi olmuş
S*kik X hesabımı bloke ettiği için görmedim. Hiçbir şey beğenemiyorum veya yorum yapamıyorum ve bu durum gerçekten canımı sıkmaya başladı.
Twitter x e döndüğünden beri kullanmıyorum eski fenomendim twitterda güzeldi oralar😄
Hesabim yok instagrama değişik şeyler gelmis herkes dikkat etsin jsjs
Ben de niye yok diyorum meğer güncelleme yapmamışım jdksksjsjs ben beğendim ama
Elon bey bişiyler deniyor ama ne yaparsa yapsın o beğenmeleri gerivetirmediği sürece yaptığı hiçbir şey birbok etmez
X veya twitter kullanmıyorum
eh işte
nasıl olsa kllanmıyorum : )
Bu uygulanmayı kullanmıyorum.
Kullanmıyorum kullanmadım kullanmıcam da
Haberim yok kapattım x hesabımı
Boş beleş şeyler mahvetti Twitter'ı
Kullanmıyorum hiç. Bilgim yok
Kullanmadığım için bilgim yok
Telefondan giriyorum hep bir fark görmedim.
Dikkatimi bile çekmedi
Fark etmedim ki
Pek ilgimi çekmedi
İyiymiş
Tatlıymış
İnstanin aynısı
yenilikler guzeldir
G
Berde o eski Twitter
Bakmadım henüz
Tuhafmış
X hiç kullanmadım