İnternet & Teknoloji 2 ay Biosunda Merhaba ben WhatsApp kullanıyorum neden yazar dün profili biosu vardı? nurela7890 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Biosunda Merhaba ben WhatsApp kullanıyorum neden yazar dün profili biosu vardı? Cevapla WhatsApp Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YasinTR Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Otomatik yazılmış olabilir bioya bir şey yazmadığında oluyor bildiğim kadarıyla. 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 35 , eic 85% 2 ay Biosunu silmiştir. Ya da bir sebepten whatsapp ı kaldırıp tekrar yüklemiştir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 24,5b cevap paylaştı. Otomatik yazılmış olabilir 0 0 Yorumla
DrakeRamoray Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% 2 ay Silince otomatikmen o geliyor sanırım 0 0 Yorumla
Barannnnnnnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 19 2 ay Bioya bir şey yazmamış otomatik öyle yazıyor 0 9 Yorumla Barannnnnnnnnnn 2 ay Bioyu silmiştir Yorumla nurela7890 2 ay Dün bio vardı profil vardı ama Yorumla nurela7890 2 ay Engelemiş olabilirmi Yorumla Barannnnnnnnnnn 2 ay Bioyusu silmiştir bir şey yazmamıştır Yorumla Barannnnnnnnnnn 2 ay Engelleyeceğini sanmıyorum Yorumla nurela7890 2 ay Son görülmede yok Yorumla Barannnnnnnnnnn 2 ay Herkese gizlemiştir belki Yorumla nurela7890 2 ay İsim kayıt edince merhaba wp kullanıyorum yazıyor bioda ama ne zaman yazdı tarih yok ancak silince rehberden hiç bişey gözükmüyor Yorumla Barannnnnnnnnnn 2 ay Engellemiştir o zaman ya, kim ki bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Otomatik yazılmış olabilir bioya bir şey yazmadığında oluyor bildiğim kadarıyla.
Biosunu silmiştir. Ya da bir sebepten whatsapp ı kaldırıp tekrar yüklemiştir.
Otomatik yazılmış olabilir
Silince otomatikmen o geliyor sanırım
Bioya bir şey yazmamış otomatik öyle yazıyor
Bioyu silmiştir
Dün bio vardı profil vardı ama
Engelemiş olabilirmi
Bioyusu silmiştir bir şey yazmamıştır
Engelleyeceğini sanmıyorum
Son görülmede yok
Herkese gizlemiştir belki
İsim kayıt edince merhaba wp kullanıyorum yazıyor bioda ama ne zaman yazdı tarih yok ancak silince rehberden hiç bişey gözükmüyor
Engellemiştir o zaman ya, kim ki bu
Öyle olsun istemiş