İnternet & Teknoloji İnstagramda 31 takipçim var yanlış anlaşilirmi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Öyle kaldı yaa İnstagramda 31 takipçim var yanlış anlaşilirmi? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SomeoneFeelsBad Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Jskajjsjsjajaj kim tarafından ve neden? Yanlış anlasa anlasa max 14 yaşındaki ergenler yanlış anlar. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle diyorsan iyii Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İlahi bir mesaj mi acaba 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya prive yakın hesap açtım da akrabasiz o kadar oldu dfrees Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 852 cevap paylaştı. Hayır tabiki ne var ki bunda 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl 32 olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Birine istek attım kabul etmeyeceği tuttu 32 olamadım Yorumla mahsun3636 1 yıl Bana at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Jskajjsjsjajaj kim tarafından ve neden? Yanlış anlasa anlasa max 14 yaşındaki ergenler yanlış anlar.
Öyle diyorsan iyii
İlahi bir mesaj mi acaba
Hayır ya prive yakın hesap açtım da akrabasiz o kadar oldu dfrees
Hesabını yaz yardımcı olalım 😂
hayır bana da verirsen 32 yapar
Hayır tabiki ne var ki bunda
Brnim hesabım bile yok
Anlaşılmazsın merak etme 😂
Senin için fesad 😇😇
Yok canım
Yoooo
Kimin ne düşündüğü umrunda olmasın