İnternet & Teknoloji Linkedin de birinin profile her baktığında bildirim gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gün içinde birinin profiline 5 6 kere baktım her baktığımda bildirim gitti mi? Benim defalarca girip baktığımı anlar mı Güncellemeler1 yıl Gitmese bile bilerek gider yazıyosunuz bence trolüne Linkedin de birinin profile her baktığında bildirim gider mi? Cevapla Linkedin Hakkında Sorular Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet gider 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şaka mı Yorumla kaciyorumm 1 yıl Ciddi. Meslek ne Yorumla
Selçuk_DS Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Gider 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Offf yalan söyleme Yorumla Selçuk_DS 1 yıl Ne halin varsa gör Yorumla
NihilExNihiloFit Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl gidiyor maalesef :D 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Şaka olduğunu söyle Yorumla Soran 1 yıl Saçma değil mi belki 10 kere girmişimdir profiline hepsinde bildirim mi gitti şimdi Yorumla beyzawell 1 yıl Yalan de şaka de Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl ard arda baktıysan gitmeme şansı var ama aralıklı saatlerle baktıysan gidiyor diye biliyorum ik cı mısın Yorumla Soran 1 yıl Aralıklı saat dediğin 10 15 dakika da bir girip bakmışımdır ya da yarım saat 1 saat aralıklarla Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl 1 saat falansa gitmiştir bildirim Yorumla beyzawell 1 yıl 🥹 nalet hayat Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl @beyzawell bi instadan istek at bari harekete geçer belki Yorumla Soran 1 yıl @beyzawell sorma ya şaka olsun lütfen Yorumla Soran 1 yıl Lütfen şaka yaptığını söyler misin takıntılı ruh hastalaro gibi defalarca girip çıktım profiline Yorumla NihilExNihiloFit 1 yıl bir arkadaşınla test et gidip gitmediğini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet gider
Şaka mı
Ciddi. Meslek ne
hiç bilmiyorum
Anlar
Şaka mı
Gider
Offf yalan söyleme
Ne halin varsa gör
gidiyor maalesef :D
Şaka olduğunu söyle
Saçma değil mi belki 10 kere girmişimdir profiline hepsinde bildirim mi gitti şimdi
Yalan de şaka de
ard arda baktıysan gitmeme şansı var ama aralıklı saatlerle baktıysan gidiyor diye biliyorum ik cı mısın
Aralıklı saat dediğin 10 15 dakika da bir girip bakmışımdır ya da yarım saat 1 saat aralıklarla
1 saat falansa gitmiştir bildirim
🥹 nalet hayat
@beyzawell bi instadan istek at bari harekete geçer belki
@beyzawell sorma ya şaka olsun lütfen
Lütfen şaka yaptığını söyler misin takıntılı ruh hastalaro gibi defalarca girip çıktım profiline
bir arkadaşınla test et gidip gitmediğini
Gitmez