İnternet artık kullanmak istemiyorum bırakabilen var mı ya da azaltan lütfen nasıl yaptığını söylesin?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kullanmayarak
Hakla uğraşmayan, batılla meşgul olur…
Biz hak ile uğraşalım gerisi otomatik olarak düzelir inşaAllah…
Gece gece nickini gordum canim cekti ya tavuklu pilav😄
yaa özür dilerim : (
Sorun yok canimm
☺️
Bi hobi edinebilirsin resim konusunda iyi olmasan bile seviyorsan kendini zamanla geliştirebilirsin ben şu sıralar öyle yapıyorum
Bende aynı dertten muzdaribim spora başlamak en iyisi
Yapıyorum ama yine durum aynı
Sporu ekiple yapmak lazım.
ben öyle yapamam ya 😅
😅😅bırakırsan bana da haber ver
😂
😂😂
ben telefonu bıraktım ^^
Buraya nasıl giriyorsun o zaman
Computer telefonu bırakırsan hayatında çogu şey düzelir kanserden beter ben depremden sonra bıraktım yasadıgımı anladım bu arada teknoloji ile arası benden fazla iyi olan pek insan yoktur bu yüzden evden kovulmus sokaklarda sahillerde yatmış adamım emin ol
yaa : ( anladım haklısın sanırım bende kapatacağım her yeri olmuyor böyle ders çalışmam lazım
zor ama tergeyince cok keyifli ve kendini farklı hissediyosn herkes mama makinası gibi elinde sen düşünür oluyorsun güzel bir şey hem teknoloji bizi kullanmasın biz kullanalım telefonu uzun süre sessizde kullan gece modunda felan önce öyle alış sonra tergersin
Haklısın bende bırakmak istiyorum cidden inşallah olur
İnsallah sana kötü geldigini fark etmen bile bir şey inan umarım bırakırsın
İnşallah ya, yarın sınavım var mesela ama hâlâ elimde kurtulacağım en azından şimdilik azaltacağım
şu an bosa kullanmıyorsun bence gece moduna al sesi cıkmazsa canın istedgnde bakarsın
Doğru haklısın teşekkür ederim size
ben tesekkür ederim iyi dersler telefon hayatında hep olabilir ama dersler gelir geçer kazanacaksan ilk bu matematik ile kazan hesap et hep matematik sadece rakamdan degildir hayırlı gececeler gülüm
İyi akşamlar sağ olun size de
kapatmak çözüm degil dedigim gibi bir süre gece modunda uykuda kullan dısarı cıktıgında aramalar için açık bırak diger bildirimleri kapat sen istedgnde gir bak kontrl sende olsn her bildirime zıplama yani
Öyle yapacağım bakalım ya
Hayırlısı hadi saat kaç olmus bırak smdi kitap aç biraz gözloerin yorulsun dinlen gündüz çalıs genelde gece degil bügün böyle olsun
Dersimi yaptım namazımı kılıp uyuyacağım tavsiyelerin için sağ ol
Allah kabul etsin kurban oldugum cok sevindim namazını kılmana mutlu oldum Allah rahatlık versin
Telefonu bırakacaksın ozaman
iletişim için kullanmak zorundayım okula gidiyorum ailemden uzağım ve derslerim için lazım maalesef
En aza indir ozaman
İşte nasıl yapmam lazım o yüzden açmıştım soruyu 😅
Çok zor bu. Biz int paketini arttırdık daha da :)
Artık kullanmak istemiyorum ama bağımlı olmuşum asla ders çalışamıyorum bir yolunu bulmam lazım
Çok zoor.. benim önceki tarife 40 gb, şimdiki tarifem 60
of şaka gibi buradan sıkılıp tekrar buraya giriyorum ya da diğer sosyal medya hesaplarına zamanımı öldürdüğümü görmek çok sinir bozucu cidden
Telefonunu kır
😭