İnternet & Teknoloji Uçak modunda wifideyken arama nasıl gelebiliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonumu uçak moduna alıp evin internetine baglaniyorum normal arama geliyor bana çok saçma ya nasıl kapatabilirim bunu bilen var mı? Telefonum poco x3 pro Güncellemeler1 yıl Sorun çözüldü 👍🏽👍🏽👍🏽 Uçak modunda wifideyken arama nasıl gelebiliyor? Cevapla Telefon Soruları Wifi Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ByAlfonzo Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Wifi araması açık. Kapatmak için Ayarlar - simkartkar Diyip ordan sim simkartını seçip en altta wifi aramasını kapatabilirsiniz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim buldum kapattım 👍🏽 Yorumla ByAlfonzo 1 yıl Rica ederim 🙏🏼 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 958 cevap paylaştı. Telefonların bazılarında wifi ile arama var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tamam işte nasıl kapanıyor onu soruyorum Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl Ayarlara gir aranamsina izinleri kapat canım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl wifi ile aramayı kapat 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl işte bende onu soruyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl müsait misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Wifi ile arayabiliyosun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ay ciddi misin adhdhd nasıl kapanıyor bende onu soruyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapanmıyo diye biliyorum belki bir yolu vardır araştır bak Yorumla Soran 1 yıl Kapanıyor buldum kapattım cahil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cahil falan ayıp oluyo ama : ( Yorumla Soran 1 yıl Ashdbdhdbdjdbdhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Wifi araması açık. Kapatmak için
Ayarlar - simkartkar
Diyip ordan sim simkartını seçip en altta wifi aramasını kapatabilirsiniz
Teşekkür ederim buldum kapattım 👍🏽
Rica ederim 🙏🏼
Telefonların bazılarında wifi ile arama var
Tamam işte nasıl kapanıyor onu soruyorum
Ayarlara gir aranamsina izinleri kapat canım
wifi ile aramayı kapat