Dünya güzeli diye abarttığınız kızın makyajsız haline bakın hepsi 2 kilo makyaj yapıyor instagramda efekt koyuyolar aslında gercekteki halleriyle instagramdaki halleriyle zerre alakaları yok o sefer bodrumda burak Özçivit le fahriye evceni gördüm ıyy dedim çünkü normal sıradan tiptiler fahriye zerre güzel değildi ruslarda ne güzeller var fahriyeyi abartan erkekler var ama napsınlar Rus kızları gidip bizim türk erkeklrine mi bakacak çirkin bi Rus kızı bile fahriyeyi tekler burak Özçivit hadi yine havaliydi ama o da normaldi gerçekten bunu bilin ki Instagram'da görünen çok güzel dediğimiz kızlar ve ya çok yakışıklı dediğimiz erkeklr var ya işte aslında hepsi o kadar yakışıklı veya güzel değil moralinizi düşürtmeyin Ve şaka bi yana rus kızı için ya da güzel bir japon kızı için ben bile kız halimle lez olabilirim😂
Gerçekten insanların instagramdaki halleriyle gerçek hayattaki hallerinin aynı durduğuna inanıyor musunuz?
Bu kızı sevmiyorum sjjsjsjnsns bir arkadaşım bunun güzel olduğunu söyleyerek beni deli ediyor bende güzel olmadığını savunuyorum (güzel olduğunu biliyorum kıskanıyorum) ama sonra gönlümü alıyor djjsjzj😂😂
insanların Instagram'daki halleriyle gerçek hayattaki hallerinin tam olarak aynı olduğuna inanmıyorum. Instagram genellikle insanların en iyi anlarını ve en güzel görüntülerini paylaştıkları bir platform. Bu yüzden, oradaki görüntüler genellikle filtrelenmiş, düzenlenmiş ve seçilmiş olabilir. Gerçek hayatta ise herkesin farklı anları, duyguları ve durumları olabilir. O yüzden, insanların sosyal medyada ve gerçek hayatta farklı yönleriyle var olduklarını düşünüyorum.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Gerçekten insanların instagramdaki halleriyle gerçek hayattaki hallerinin aynı durduğuna inanıyor musunuz?