İnternet & Teknoloji Sanal arkadaşlarınızla hiç görüştünüz mü? almilaa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl geçti? Ben birkaç kere görüştüm ve iyi ki görüşmüşüm. Sanal arkadaşlarınızla hiç görüştünüz mü? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı. Bir iki görüştüm gayet güzeldi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Buradan arkadaşım var sadece ve maalesef görüşmedik. 1 0 Yorumla
Bitterr_Çikolata Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet görüştüm ama görüşmemeyi dilerdim biraz ruh hastasıydı 😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet görüştüm ve pişman oldum. Genellikle vasıfsız eleman oluyorlar. Çok nadir iyi çıktığı oldu zaten şu an bir tanesi arkadaşım 3 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı. Görüştüm güzel geçti hepsi 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı. Çokkk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir iki görüştüm gayet güzeldi
Buradan arkadaşım var sadece ve maalesef görüşmedik.
Evet görüştüm ama görüşmemeyi dilerdim biraz ruh hastasıydı 😂
Evet görüştüm ve pişman oldum. Genellikle vasıfsız eleman oluyorlar. Çok nadir iyi çıktığı oldu zaten şu an bir tanesi arkadaşım
Buradan birkaç kişiyle görüştük nasıl geçtiğini sorma 😃😃
Görüştüm güzel geçti hepsi
Çokkk
Sanal derken
Tatile gittik