Güncellemeler
1 yıl
Müziklerden nasıl vazgecebılırım ona çözüm bulur musunuz 😂😂 çünkü her seyı silmenin anlamı her şeyden vazgeçmek olmalı yani muzık kaldı tek engel sinirimi bozuyor 😡
Teknoloji beni çok sıktı kendı kafamda 19. Yuzyılda yaşayan birisine dönüşeceğim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu da elindeki teknoloji ile bize bildirmen
Ahaha 5 dk sonra gidicem merak etme
Ben niye merak edeyim ya aaaa
Dönüşünce haber ver
Dönüşünce belkı telefon kullanmayan biri olurum işte
Tlf atmana gerek yok. Az uzak dur yeter
Bunun yetenecegını sanmak kendını kandırmak bağımlılık düzelmez asla problem ortadan kalkmadıkca
Genç nesil haliniz böyle.
maalesef. Ortam da bile eliniz de tlf hep. Sohbet yok
Lafın gelısı atıcam yani içindeki baglı olduğum her seyı sildim fotolarım, instada aylarca emek verdıgım herkesten farklı olan o reelsım, youtubede bilgi veren güzel bilim insanları sevdıgım konular bilgilerin olduğu kanallar, dünyadaki tüm filmleri izlemeye olan o inancım dolayısyla izleye izleye bitirdiğim film sitelerinin isimlerini sildim, sonra pc oyunlarımı sildim, muzıkler kaldı sadece elimde ölmüş gibi hissetmek istiyorum. Geleceğe çok fazla yatırım yapmışım her uygulamada eşsiz bir algoritmam vardı. Ve uçsuz bucaksız bu evrenden çekılme kararı aldım. Çünkü sonu gelmıyor. Kitaplardan öğrenmek 19. Yuzyılı falan yaşamak daha güzel. Muzıklerden de kurtulma kararı alsam telefon direkt çöp şuanda zaten
Ha bi de burası kalmış burada da yıllardır soru soruyorum soru koleksıyonum var resmen geçirdiğim karakter degısımımı ilk sorudan itibaren okusam film çıkar resmen ama ona da kıyacagım. Gelecekte hayatım güzelleşince bakar olur gulerım dertlerıme diye çoğu sorununu buraya yazan biriyim sorun, felsefı tartısmalar çok şey var sorum var. Ama artık kendıme de güveniyorum sormak da saçma gelıyor gelecekte de okumam saçma dertlerımı. Öyle nostaljı yaparım diye emek vermsıım işte buraya da ama onemı yok sonuçta ölmüş gibi hissetmek istiyorum. Bu da yenı başlangıç olacak umarım
Yoksa bu bagımlı takıntılı kafam yaşamanın ne olduğunu ogrenemıcek
Kanka sana tavsiyem.
Kitap oku.
Netfilx de dizi izle. Tlf dan ne kadar uzaklaşırsan o kadar kafan açılır
Dizi de izlemem ondan da vazgeçtim o da saçma kitap güzel. Anlattım zaten hepsını
5 dakika sonra ölecekmiş gibi yaşayacağım moda girmek için bir diziye baslayamam.
Amacım bu çünkü neden dizi izliyim
O zaman sosyalleşmen lazım
Aynen telefon dışında her şey olur tv de izleyebılırm ama çok sıktı telefon bagımlıgı hat safhada
Teknoloji çok kötü bir yer
@Moldovyapapatya 🤔🤔
At gitsin
Bende öyle istiyorum eski zamanı
🤔🤔
ben misin sen
Ben olamamıssın sıtede olduğuna göre ben de yavaştan yapıcam bunu 5-10 dkya
yapma dur