İnternet & Teknoloji Faketen bana yazan kişi burada mı? Fake hesabı açıp instagramda bana ulaşmıştı sora tavrı değişti? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Beni kandırdı mı yoksa gerçekten dediği kişi miydi? Burdaysa bunu öğrenmek istiyorum sadece Güncellemeler+1 yıl Fkfkkf Faketen bana yazan kişi burada mı? Fake hesabı açıp instagramda bana ulaşmıştı sora tavrı değişti? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Çoğu kişi bu sitede aynı durumu yaşıyor kestirebilmek zor. 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 +1 yıl İnstagramda bulmuştu o beni ama burdan değil ki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sende fakesin o isim ne 0 3 Yorumla Gizlihesapp0 +1 yıl Burası fake evet ama instagramdan ulaşmıştı Yorumla Gizlihesapp0 +1 yıl O kişi sen misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. O benim. 0 3 Yorumla Gizlihesapp0 +1 yıl Nerden bilcem? Hefkes benim yazmış Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Aferin kafana kan gitmeye başlamış. Yorumla Gizlihesapp0 +1 yıl Çok şükür evet Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet burada 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 +1 yıl Nerden bilcem o olduğunu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çoğu kişi bu sitede aynı durumu yaşıyor kestirebilmek zor.
İnstagramda bulmuştu o beni ama burdan değil ki
Sende fakesin o isim ne
Burası fake evet ama instagramdan ulaşmıştı
O kişi sen misin?
Hayır
O benim.
Nerden bilcem? Hefkes benim yazmış
Aferin kafana kan gitmeye başlamış.
Çok şükür evet
Evet burada
Nerden bilcem o olduğunu?