Arkadaşımda iphone 13 gördüm kamerasını çok beğendim video kalitesini falan
Bende a54 var elimdeki iğrendim
Arkadaşımda iphone 13 gördüm kamerasını çok beğendim video kalitesini falan
Bende a54 var elimdeki iğrendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
a54'ten de iğrenmezsin abartma. arada da fiyat farkı var zaten iphone alsaydın o zaman
Normalde iphone sevmezdim. Uzun süre arkadaşımdan kullanınca ve foto çekimi yağıcağımız bi yere gidince farkı gördüm daha alalı 3 ay oldu. Bunu anneme verir kendime iphone alırım
Ayrıca samsung çöp bunu anladım. Sürelli yazılım güncellemesi istiyor bi bitmedi güncellemesi. Kamera kalitesi de bariz yani. Daha önce başka bi arkadaşımın s23 ultrasını kullandım onun da kamerası iyi ama iphone başka
iphoneun tek ekstrası kamerası bence ya. kullandığın telefon gayet güzel ama kamerası sıkıntı dediğin gibi.
Aynen öyle ama yine de idare edilir bi süre. Mesela iphone olduğu gibi çekiyo. Ben a54den ablama bi resim göndericem krem şalı beyaz diye oembe diye gösteriyo
he ya a34 var bende, kafasına göre soluklaştırıyor yüzümü reminiyi dayamışsın gibi 😢
İphone almanı pek önermem. Sürekli güncelleme geldiği için uzun süre boyunca kullanabileceğin bir telefon değil yani bir süreden sonra yeni modele geçemen gerekir, ancak maddi durumun iyiyse ve bu dediklerimi yapabileceksen iphone alabilirsin.
Bendeki A11 bide beni düşün😆
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!