İnternet & Teknoloji Guru olmak mı, Fenomen olmak mı? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Artık bir tebriklerinizi alırım. Güncellemeler1 yıl Wattpad uygulaması kullananlar "Maskenin Altında" adlı kitabımı okuyabilir mi? Guru olmak mı, Fenomen olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı. Ben tüm tuşlara bastım 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. U mod olmak tabi ki de sonra da admin :D 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tebrikler, daha ileri seviyelere gelmen dileğiyle 😄 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. :) Yorumla Semih6934 1 yıl Rica ederim 😃 Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahaha 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Yaa 😂😂 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. Bende bugün "Guru" oldum ikimize hayırlı olsun 😃 şimdide "Fenomen" olması darısı başımıza..💫 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Hayırlı olsun, darısı başımıza. 😃 Yorumla u Bahar_555 1 yıl 💖 Yorumla Bravehrart 1 yıl ✨✨⭐✨ Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bence direk YouTube da 20 milyon abonen olması ödeme alırsın en azından 1 9 Yorumla frappuccinobagimlisi 1 yıl Bu arada tebrik ederim hayatlarında başarılar Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Bravehrart 1 yıl Aklımda YouTube kanalı açmak var, kitap yazıyorum belki bastırırsam o zaman açarım. Yorumla frappuccinobagimlisi 1 yıl Geç bile kaldın kız hemen aç bence Yorumla frappuccinobagimlisi 1 yıl Wattpad para kazandiriyo mu bu arada? Yorumla Bravehrart 1 yıl Evet, para kazandırıyor. Yorumla frappuccinobagimlisi 1 yıl Ozaman bende yapay zeka ile Türk dizisi tadında kitap yazdiriyim jjajsjsjsn Yorumla Bravehrart 1 yıl Yazdır. Yorumla frappuccinobagimlisi 1 yıl www.wattpad.com/1455194356-yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1n-dili-b%C3%B6l%C3%BCm-1 nasıl olmuş :D Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Fenomen olmaya çalışıyorum ama bitkinlik beni alıyor, olamıyorum sjsjsjssjj Hayırlı olsunn 😘🌸 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Tebrikler benim guru olmama daha var şimdilik Yoda takılıyorum 😀 1 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Kayserili3884 1 yıl Rica ederim 😉
KSninSefiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Wattpad’i bırakalı yıllar oldum ya telefonda var mı onu bile bilmiyorum, fenomen ile gurunun birbiriyle bir alakası yok bu arada 1 0 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bilmediğim için soruyorum yani ne oluyor guru ya da fenomen olunca bir farkı var mı? Standart bir hesaptan ne farkları var? 2 0 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl kendi odamda, tek başıma koltuğumda otururken kendi kendimi herhangi bir şey ilân etsem daha rütbeli olurum şu hayatta. öyle söyleyeyim sana. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl hiç birisinin bi numarası yok bence , eğer fenomen olmak isteseydim gelen teklifleri değerlendirirdim burada 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Gören de türk biliminde yeni bir başarısı var zanneder🤣 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl en fazla xper6 oldum yıllardır, hep banlatırım kendimi yükselmemek için 1 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben bir zamanlar guruydum ama hesabım bir anda kapandı gitti 😏 1 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl İkisini de istemiyorum... Burada kaslı bir güzel var... Onu istiyorum 😀 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl @merakettimmişte ne diyorsa aynısını bende yaşadım 1 0 Yorumla
MESSİİUU Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Olunca ne oluyo tam olarak ona göre cevap vereyim bilmiyorum 1 0 Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Aman allam kız nasıl becerdin kimse guru olamıyor halbuki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Guru nedir?Bu KS de unvan atlayıncaPara Statü kazandırıyor muHayır O zaman isterse Orgeneral yapsınlar cokda lazım değil 2 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı. Guru guruya fenomen olmak bence 😂 3 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Hiç güleceğim yoktu. 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hayırlı olsun. Yarın ben de guru olacağım sanırım. 2 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl Tebrik ederim...🥳 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. 😃 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Guru olmak güzeldi 🚬 Tebrik ederim ⭐️ 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 yıl hayırlı olsun canım 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. 😃
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Guru ile şu an ki benim olduğum xperin soruları aynı insan bir soru artırır ya 0 0 Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl o kadar yıldır su sitedeyim bir guru olamadım😅 1 0 Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% 1 yıl Guru olarak söylemeliyim ki hepsi guru gürültü 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Guru 1 0 Yorumla
pusatyigit588 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 94% 1 yıl Maşallah ❤ 1 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla pusatyigit588 1 yıl Rica ederim Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tebrik edeirm 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tebrik ederim 😂 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Rica ederim Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Okuyacağım birazdan eleştiri içim mükemmel ve bir şey söyleyeceğim bende yazıyordum uzun zaman önce kısa yazdım gelişi güzel söyleyeceğim ismini ama önce seni eleştirmem lazım😂 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Tebriks 2 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 628 cevap paylaştı. Mastır olduk bi faydasını görmedik çok sevinme 😅 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı. Bennn 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı. Fenomen olmak 1 3 Yorumla purplewater75 1 yıl Keşke olabilsem Yorumla oldcity026 1 yıl Olunca ne oluyor? Yorumla purplewater75 1 yıl Sana ne arkadaş? Sana ne oluyor aq birey. Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Tebriklwr 1 0 Yorumla
ÖMer_dahaneistiyon Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Tebrik ederim 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
SrhdSnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Tebrikler 2 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla SrhdSnnn 1 yıl Rica ederim Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Tebrikler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ben tüm tuşlara bastım 😂
U mod olmak tabi ki de sonra da admin :D
Tebrikler, daha ileri seviyelere gelmen dileğiyle 😄
Teşekkür ederim. :)
Rica ederim 😃
Ahahaha 😂
Yaa 😂😂
Bende bugün "Guru" oldum ikimize hayırlı olsun 😃 şimdide "Fenomen" olması darısı başımıza..💫
Hayırlı olsun, darısı başımıza. 😃
💖
✨✨⭐✨
Bence direk YouTube da 20 milyon abonen olması ödeme alırsın en azından
Bu arada tebrik ederim hayatlarında başarılar
Teşekkür ederim.
Aklımda YouTube kanalı açmak var, kitap yazıyorum belki bastırırsam o zaman açarım.
Geç bile kaldın kız hemen aç bence
Wattpad para kazandiriyo mu bu arada?
Evet, para kazandırıyor.
Ozaman bende yapay zeka ile Türk dizisi tadında kitap yazdiriyim jjajsjsjsn
Yazdır.
www.wattpad.com/1455194356-yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1n-dili-b%C3%B6l%C3%BCm-1 nasıl olmuş :D
Fenomen olmaya çalışıyorum ama bitkinlik beni alıyor, olamıyorum sjsjsjssjj
Hayırlı olsunn 😘🌸
Teşekkür ederim.
Tebrikler benim guru olmama daha var şimdilik Yoda takılıyorum 😀
Teşekkür ederim.
Rica ederim 😉
Wattpad’i bırakalı yıllar oldum ya telefonda var mı onu bile bilmiyorum, fenomen ile gurunun birbiriyle bir alakası yok bu arada
Bilmediğim için soruyorum yani ne oluyor guru ya da fenomen olunca bir farkı var mı? Standart bir hesaptan ne farkları var?
kendi odamda, tek başıma koltuğumda otururken kendi kendimi herhangi bir şey ilân etsem daha rütbeli olurum şu hayatta. öyle söyleyeyim sana.
hiç birisinin bi numarası yok bence , eğer fenomen olmak isteseydim gelen teklifleri değerlendirirdim burada
Gören de türk biliminde yeni bir başarısı var zanneder🤣
en fazla xper6 oldum yıllardır, hep banlatırım kendimi yükselmemek için
Ben bir zamanlar guruydum ama hesabım bir anda kapandı gitti 😏
İkisini de istemiyorum... Burada kaslı bir güzel var... Onu istiyorum 😀
@merakettimmişte ne diyorsa aynısını bende yaşadım
Olunca ne oluyo tam olarak ona göre cevap vereyim bilmiyorum
Aman allam kız nasıl becerdin kimse guru olamıyor halbuki
Guru nedir?
Bu KS de unvan atlayınca
Para Statü kazandırıyor mu
Hayır
O zaman isterse Orgeneral yapsınlar cokda lazım değil
Guru guruya fenomen olmak bence 😂
Hiç güleceğim yoktu. 😂😂
😂😂😂
😂😂
Hayırlı olsun. Yarın ben de guru olacağım sanırım.
Teşekkür ederim.
Tebrik ederim...🥳
Teşekkür ederim. 😃
Guru olmak güzeldi 🚬 Tebrik ederim ⭐️
Teşekkür ederim.
hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim. 😃
Guru ile şu an ki benim olduğum xperin soruları aynı insan bir soru artırır ya
Hiçbiri bi ise yaramıyor
Tebrikler, kitabın konusu ne
o kadar yıldır su sitedeyim bir guru olamadım😅
Yilmak yok yola devam
Yoda olmayı bekliyorumm
Guru olarak söylemeliyim ki hepsi guru gürültü
Hiçbiri umrumda bile değil
Guru
Maşallah ❤
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Tebrik edeirm
Teşekkür ederim.
Tebrik ederim 😂
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Okuyacağım birazdan eleştiri içim mükemmel ve bir şey söyleyeceğim bende yazıyordum uzun zaman önce kısa yazdım gelişi güzel söyleyeceğim ismini ama önce seni eleştirmem lazım😂
Tebriks
Teşekkür ederim.
öyle isteyince hemen olunuyormu?
Mastır olduk bi faydasını görmedik çok sevinme 😅
Hayırlı olsun
Guru ya
Hiç biri
Guru guruya olmaz.
Bennn
Yoda olmak fkfkfk
Bilmiyorum hghf
Gururlu olmak
Fenomen olmak
Keşke olabilsem
Olunca ne oluyor?
Sana ne arkadaş? Sana ne oluyor aq birey.
Hiçbiri
Guru fonomen olunca paramı aliyonuz
Hiçbiri.
Tebrikler
Tebriklwr
Fenomen olmak
Fenomen
Tebrikler 🎉
tebriklerrr
Tebrik ederim
Teşekkür ederim.
Tebrikler