İnternet & Teknoloji Hattımı değiştirdim eski sevgilim bana iMessage’dan nasıl mesaj attı? nazli5656 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar hattımı değiştirdim ikimizde Apple kullanıyoruz icloudumuda değiştirdim bana SMS attı imessage ne oluyor Hattımı değiştirdim eski sevgilim bana iMessage’dan nasıl mesaj attı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl Bir insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni ziyan eder hemde kendini önce insan ne istediğini bilecek ama belliki bilmiyor 0 1 Yorumla nazli5656 +1 yıl Doğru diyorsun dm bak Yorumla
Bwrak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güncelleme mesajı gidiyor yapay zeka ile appel teknoloji işte saçma 0 6 Yorumla nazli5656 +1 yıl vay ya Yorumla nazli5656 +1 yıl Güncelleme mesajı ne oluyor Yorumla nazli5656 +1 yıl Uğraşmak mı oluyor bunu yapman için uğraşıyormusun Yorumla Bwrak +1 yıl Yok mesaj atmaya giriyorsun mesela kişi bu numara ile güncellemiş filan dio kaydediyorsun Yorumla Bwrak +1 yıl Yani öyle ben bi 10-12 yıldır kullanıyorum şu an 14 var halen öylr Yorumla nazli5656 +1 yıl Bana yazarmısınız Yorumla
Sa4udade Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ona sorsan? 0 1 Yorumla nazli5656 +1 yıl Ben bulurum dedi Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Geçmiş olsun 0 2 Yorumla nazli5656 +1 yıl Neden Yorumla nazli5656 +1 yıl İkimizde Apple kullanıcısıyız da yeni değiştirdim hattı daha 1 gün olmadı imessageden nasıl mesaj attı anlamıyorum kafam karıştı numaramın olması imkansız iCloudumdq da değişti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni ziyan eder hemde kendini önce insan ne istediğini bilecek ama belliki bilmiyor
Doğru diyorsun dm bak
Güncelleme mesajı gidiyor yapay zeka ile appel teknoloji işte saçma
vay ya
Güncelleme mesajı ne oluyor
Uğraşmak mı oluyor bunu yapman için uğraşıyormusun
Yok mesaj atmaya giriyorsun mesela kişi bu numara ile güncellemiş filan dio kaydediyorsun
Yani öyle ben bi 10-12 yıldır kullanıyorum şu an 14 var halen öylr
Bana yazarmısınız
Ona sorsan?
Ben bulurum dedi
Geçmiş olsun
Neden
İkimizde Apple kullanıcısıyız da yeni değiştirdim hattı daha 1 gün olmadı imessageden nasıl mesaj attı anlamıyorum kafam karıştı numaramın olması imkansız iCloudumdq da değişti