İnternet & Teknoloji konusunda 534 cevap paylaştı.
İnternetle alakalı bir durum telefonla da alakalı olabilir. Geçenlerde bana da arkadaş yazmış yazmış sonra aradı internetin kapalı diye değil dedim wpye girince geldi mesajlar
İnternetle alakalı bir durum eğer sadece tek çizgi kalıyorsa ve sana cevap yazıyorsa bil ki o arada seni engellemiştir ama eğer optik çizgi çift çizgiye dönüşüyorsa internetini açmıştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnternetle alakalı bir durum telefonla da alakalı olabilir. Geçenlerde bana da arkadaş yazmış yazmış sonra aradı internetin kapalı diye değil dedim wpye girince geldi mesajlar
İnternetle alakalı bir durum eğer sadece tek çizgi kalıyorsa ve sana cevap yazıyorsa bil ki o arada seni engellemiştir ama eğer optik çizgi çift çizgiye dönüşüyorsa internetini açmıştır
Onu biliyoruz ama adamı aradığım zaman oradan mesajım iletiliyor aramasam hep tel çizgi kalıyor ve gitmiyor ona neden
Ben arayınca geri dönüş yapiyor ve oradan iletiliyor mesaj
O WhatsApp'ın veya telefonun kendi sorunudur bence telefon değiştirmesini öneririm
İnterneti kapalı olsa ben arayınca hemen geri dönüş yapmaz aradığımda geri arıyor ve hemen mesajlar iletiliyornozaman aramasam gitmiyor
İnternetini kapalı tutuyordur açınca gidiyordur
İnterneti kapalı olsa ben arayınca hemen geri dönüş yapmaz aradığımda geri arıyor ve hemen mesajlar iletiliyornozaman aramasam gitmiyor
WhatsApp tan mı arıyorsun ki hemen dönüş yapıyor
Evet?
Telefonu zortlamış bağlantısında sorun var
İnternetle alakalı bir durum
Hattı türk Telekom sa oyie olur