Geçen gün video fotoğraf çektik birlikte. Profili açık biri. Baktım birçok erkeğin fotosunu falan beğenmiş.
Benimle ilk buluşmada öpüştü, konuşmaya başlar başlamaz evlilik muhabbeti yaptı benimle.
Hikayesine beni etiketlemiş ama etiketi aşağı bir yere kaydırmış ki kimse görmesin.
Ben paylaştım videomuzu, sonra ona dedim "ailem görür paylaşmam doğru olmaz" dedi falan ama ben kızdan soğudum açıkçası.
1 haftadır konuşuyoruz. Böyle bir kız konusunda tecrübem olmadığı için sizden fikir almak istedim, bu kızla konuşmayı kesmem doğru mudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İşine geldiği gibi bu kız sana gerçekçi değil sen de ne çabuk bağlandın güvenme hemenden beğenmiş olsa en üste etiketler görünecek şekilde koyar pek ciddi gelmedi bana
Konuşmayı kestim. Baglanmadim ki, 1 hafta falan oldu konuşalı. Dün akşam engelledim enerjimi somurdu resmen.
Sence çok arayışta olan kızlar nasıl bir ilişki yaşarlar? Mesela çevresinde çok erkek olan kızlar vardır ya, sürekli flört halinde olur, bara gider veya gece geç vakitte eve döner.
Ben bu tarz kızların ortamci, çevresinde çok kız olan, deri ceket giyen, çok parası olan erkeklerin altına yattığını, benim gibi orta halli erkeklerle de flörtöz ve namuslu gibi konuştuğunu düşünüyorum. Sen kızsın, bu tarz kızların amacı nedir?