Komşular kapıya bir hayırlı şey için gelmez, bayramı kutlamaya gelmezler. Ama apartman WhatsApp grubuna yazmışlar. Bu grup duyuru vb. için sonuçta. Çok anlamsız..
3 ay
Komşular kapıya bir hayırlı şey için gelmez, bayramı kutlamaya gelmezler. Ama apartman WhatsApp grubuna yazmışlar. Bu grup duyuru vb. için sonuçta. Çok anlamsız..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vay be ilk kez duyuyorum 😂 toplantı filan yapmıyorlar mı?
Bu durumda bayramı orada kutlu ince bir mesaj olmuş olur. 😉
Arkadaşınla sohbet ne boyutta ilerleme sağlayabildin mi?
Ne gibi
Bir önceki sorunda sormuştun, bizden olur mu diye filan.
Bizden olur mu diye kimseye sormam. Pek konuşmadık. Olmaz bence ya, eski sevgilisinin fotoğrafını paylaşmış, unutmamış. Hem de lise mezunu. Ayrıca dış görünüş olarak da çok tipim değil sanırım. Bilmiyorum dün niye bir araya geldik ama bir insanı sevip sevemeyecegini anlarsın.. yani biz belki sadece arkadaş oluruz. Ama onun duyguları olursa arkadaş da olamayız bence..
Arkadaştan olur mu diye gibi sormuştun, kusura bakma uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum😆
Duyguları devam eden erkeğe yaklaşılmaz, umarım her şey istediğin gibi olur
Ne uzun zaman olacak ya bir önceki soru demiyor musun 😆
O lafın gelişi 🙄 ama 1 ay belki de fazla olmuştur.
Seni pek görmüyorum burada o yüzden görünce aklıma geldi
Ohoo bir ay önce öyle bir şey yoktu ki 😆
Sana takip isteği atıp soruyu bulacağım eğer gizlemediysen😂
Ahahhahaha tamam bul gönder 😆
Yakın arkadaşım ruh eşim olabilir mi? ↗
Valla zor oldu ama 20 gün öncesine kadar gittim. Amma da soru soruyormuşsun🤣
Ahahhahaha 😅 yok ondan olamaz ya. Ruh eşim de değildir bence. Sadece bazı ortak yönlerimiz olan bir arkadaşım. Zaten dünyada hepimiz ruh eşiyiz, ruh ikiziyiz. Hepimizin özünün aynı olduğuna inanıyorum. O yüzden pek çok insanla uyum yakalayabiliyoruz..
Anladım 😊iyilik seven her insanın kalbi aynı noktalara dokunur.
Hee Yani
Guruba tek kutlama yeter
Tenezzül bile etmem..
Ayni binada olmazda farklı bir gurupsa mesela isteri gurubuysa atilmidir
Histeri mi
İş yeri gurubu her biri ayrı mahaede
Mahallede
O da var ama tek bir ortak grup var. Oturduğumuz mahalleye göre grup yok. Aslında olsa fena olmazmış, sosyallesirdik.. ama sosyalleşmek isteyen her türlü sosyallesiyor zaten..
Aslında bu guruplar sosyalleşmek faydalı oluyor
Işe yaramıyor
Sınıf gurupları lise gurupları bazan 20 yıldır görmediğin kişiyle haberlesiyorsun
Bina whatsap grubu mu oluyormuş komşi AS:D
Valla var boş işler 😆
Beni de alsana o gruba :)