Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadın değerlidir. Bu tarz kıyafetlerle mahrem (özel) yerlerini sergilemesi onun değerini düşürür. Özgürlük insanın kafasına eseni yapması değildir.
Sadece bu tarz giyenlere de kızmak pek adil değil. Şu an kadın giyimlerinde normal kıyafet yok, hep böyle açık saçık şeyler var. Bu kasıtlıdır. Öte yandan sosyal medya denen şeytan da bu tarzı pohpohluyor. Sonumuz hayrola.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki kimse kimsenin giyimine karışamaz! Çok güzel, özgür ve demokratik bir ülke olma yolunda ilerliyoruz. Kadınlar ve erkekler geçmişe göre çok daha rahat hissediyor. Bu yöndeki ilerlemeyi seviyorum ancak fotoğrafta görülen giyim tarzı, eğer plajda&havuzda vs. değilse teşhirciliktir arkadaşlar.
Vallahi yurtdışında bundan daha açık giyinenlerde var, hele adaya gittiğimde açık saçık giyinen kızlar var, sadece şortla gezip üstü açık olan erkekler var. Kimse kimseye karışmıyor, kimse kimseye laf atmıyor. Yani yıl olmuş 2024 hala giyim tartışması dönmesi saçma.
Cevap
6Cevap
Yaa size ne size ne!!! İstediğini giyer. Bir salın artık kadınları
Benim gördüklerimin yanıda bu hanım kızımız edepli 😂🤣
turistlerin yogun oldugu yerde çalısıyorum bizim ucuz tc kızları dısında böyle giyinen nerdeyse hiç yok
Bunu da normalleştirmenin alemi yok ama karışmam tabii
isteyen mayoyla çıksın beni iplemez
Senin tarzın da güzel bence
Libido yükseltici olabşliyoru
Normal değildir tahrik edicidir..
Bulmuyorum
benlik değil
Senlik olanı nasıl
tişört pantolon
Evet normal
Bana ne a umrum dışı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?