İnternet & Teknoloji Sesli sohbet edeceğim bir uygulama bir kişi neyse nereden bulurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalnızlık... Güncellemeler+1 yıl Yaşın kaç gerçekte ama merak ettim Güncellemeler+1 yıl Güncel Sesli sohbet edeceğim bir uygulama bir kişi neyse nereden bulurum? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ikhebgeenzinmeer Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Pubg /Discord arkadaş gruplara girdiğinde bu da mümkün 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Orada anca oyun Rank vs konuşulur. Benim maksadım yalnızlıktan genel sohbet. Yorumla Soran +1 yıl Ve sesli olmalı Yorumla ikhebgeenzinmeer +1 yıl genelde tıktokta ya da youtuberlarda gördüğüm bir uygulama var ometv , ama iyi bir yer mı pek emin değilim Yorumla Soran +1 yıl Ses kaydı dinleyebilir misin buradan Yorumla ikhebgeenzinmeer +1 yıl sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Teşekkürler yinede 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pubg /Discord arkadaş gruplara girdiğinde bu da mümkün
Orada anca oyun Rank vs konuşulur. Benim maksadım yalnızlıktan genel sohbet.
Ve sesli olmalı
genelde tıktokta ya da youtuberlarda gördüğüm bir uygulama var ometv , ama iyi bir yer mı pek emin değilim
Ses kaydı dinleyebilir misin buradan
sanmıyorum
Anladım. Teşekkürler yinede 😊