İnternet & Teknoloji Mesajları siler misiniz, tutar mısınız? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesaj tutmayı çoğunlukla sevmiyorum her yerde toplu siliyorum. Mesajları siler misiniz, tutar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Pek silme alışkanlığım yoktelefonda sms ve wp bölümünde ne varsa dururDC de aynı şekilde 0 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Tutmayı çok seviyorum, hatırlamak amaçlı. sadece kızdığım biriyse SİLİYORUM 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Yani onemsedigim insanlarla konuşup tuttuğum için durur 0 0 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Mesaj kutum kapalı instagram ve wp de değer verdiği. insanlarin mesajlarını silmem 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 692 cevap paylaştı. Sevmediğim kişinin mesajını silerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pek silme alışkanlığım yok
telefonda sms ve wp bölümünde ne varsa durur
DC de aynı şekilde
Tutmayı çok seviyorum, hatırlamak amaçlı. sadece kızdığım biriyse SİLİYORUM
Yani onemsedigim insanlarla konuşup tuttuğum için durur
Mesaj kutum kapalı instagram ve wp de değer verdiği. insanlarin mesajlarını silmem
Sevmediğim kişinin mesajını silerim.
Silecek mesaj var da sanki :)
Mesaj yok ki
Hiç bir şeyi silmem.
Dursun bana bir zararı yok
Tutarım