İnternet & Teknoloji En son attığın emoji bana olan sevgini belirliyomuş. En son hangi emojiyi attın? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 510 Yapay Zekaya Sor Hile yapıp sırf sevmiyor gibi göstermek için kötü bi emoji atanı hissederim. Gerçekten en son attığınız emojiyi istiyorum!#Edameda 🌸💅💞 Güncellemeler+1 yıl Güncelişko En son attığın emoji bana olan sevgini belirliyomuş. En son hangi emojiyi attın? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl 😂🥺 gülmüşüm en son. Öncesinde de ağlıyordum. Sayılmaz bu 😅 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥺🥰 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 🥒 bunu atmışım üzgünüm sevgilime atmıştım az önce kdmdndnsnd 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😨🤣 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 🌺biraz bilerek olmuş gibi ama umrumda değil kimsenin ne düşündüğü 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 🎂 bir arkadaşımın d. günü için bunu gönderdim 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. 🖤 Oda mesaj beğenmek için zaten, normalde emoji kullanmam. 1 0 Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Resim koymuşuz sonunda yüzünü gördük eda:)) en son attıgım emoji 🍆 . Niye attım onuda bilmiyorum :)) 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤢😖 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 🌺💝 bunlarmış. 2 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🩷💕💖🌸 Biscolatagirl +1 yıl An itibariyle seninde bana son emojilerin oldu burada😎😄🩷🩷 Edameda06 +1 yıl Aynen 😂 Biscolatagirl +1 yıl 😉😉😇
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. 😅🙄✌️ en son üç bu seç beğen al :)) 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😅 Bunu seçtim djjd Yorumla Coffein +1 yıl ✌️✌️ Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. 👄😚 en son bunları attım 😼 1 2 Yorumla Mr_Potter +1 yıl @nuronlinecom şanslı kişiymiş :) Yorumla Edameda06 +1 yıl 😘💖 Yorumla
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 😘Buymuş, öptüm seni 😄 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😘 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 🥹 buydu broSU , senin tırnak soruna atmıştım 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
Pistol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Pc burası. Nasıl bileyim son emojiyi Eda? 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Banane bil Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 🙄🙄🙄 Üzgünüm bu imiş 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. ✨️ en son bunu atmışım 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. 🔪 bu çıktı eyvah 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😱😆 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 😘 bunu atmışım 🥰 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı. 🌸🌸🌸 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuşkooo 💅🌸🌺🌷 Yorumla everkeğii +1 yıl Aşkooo 😌🌸💅💅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣💖 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Buydu 😕 1 4 Yorumla Gizemli_-Adam +1 yıl Bu arada sana hissettiklerim uyuşuyor bu emojiyle. biraz tontiş biraz gıcık biraz tatlı biraz soğuk biraz Şapsik geliyorsun bana 🤪 Yorumla Edameda06 +1 yıl Zaten hepsiyim Yorumla Gizemli_-Adam +1 yıl Hislerim kuvvetlidir 🤝✌️ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤝🏻 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 🤬 bu çıktı 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Demek bana küfür ediyorsun xd Yorumla vesvesex +1 yıl 🤷 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 693 cevap paylaştı. 🤲🙄😭 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 🥵 djjdjs bu 1 1 Yorumla eross18 +1 yıl 😘😋 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 670 cevap paylaştı. 😂 buymuş 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. 😂 Buydu 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu çıktı valla 😂 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 💩💩💩💩 0 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilerek attığını biliyorum Yorumla Richardgör +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benden de sana ondan Yorumla Richardgör +1 yıl Ne kadar ayıp koca kadın bana ne gönderiyor🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sana şunu göndereyim : 👋🏻 (tokat) Yorumla Richardgör +1 yıl Çırum gönder hiç olmazsa leblebisi var🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen espri yapma ya Yorumla Richardgör +1 yıl İşine bak ve uza çocuum Yorumla Edameda06 +1 yıl Sus. Yorumla Richardgör +1 yıl Büyüklerine emir kipinde konuşamazsın, kulağğını çekerim, edepsizlik yapma Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam dedecim Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı. 🤪 bunu atmışım 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 728 cevap paylaştı. 10 dk önce 😊 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
😂🥺 gülmüşüm en son. Öncesinde de ağlıyordum. Sayılmaz bu 😅
🥺🥰
🥒 bunu atmışım üzgünüm sevgilime atmıştım az önce kdmdndnsnd
😨🤣
🌺biraz bilerek olmuş gibi ama umrumda değil kimsenin ne düşündüğü
🎂 bir arkadaşımın d. günü için bunu gönderdim
🖤 Oda mesaj beğenmek için zaten, normalde emoji kullanmam.
Resim koymuşuz sonunda yüzünü gördük eda:)) en son attıgım emoji 🍆 . Niye attım onuda bilmiyorum :))
🤢😖
Pek bir anlamı yok gibi 😂 bunu atmışım 😂😂😂
🌺💝 bunlarmış.
🩷💕💖🌸
An itibariyle seninde bana son emojilerin oldu burada😎😄🩷🩷
Aynen 😂
😉😉😇
😅🙄✌️ en son üç bu seç beğen al :))
😅 Bunu seçtim djjd
✌️✌️
👄😚 en son bunları attım 😼
@nuronlinecom şanslı kişiymiş :)
😘💖
😘
Buymuş, öptüm seni 😄
😂😘
🥹 buydu broSU , senin tırnak soruna atmıştım
😄
Pc burası. Nasıl bileyim son emojiyi Eda?
Banane bil
O tırnaklar iyi ekranı çizmiyor
En son attığım 🥺 bu imiş
☺️ en son attığım buymuş
🙄🙄🙄
Üzgünüm bu imiş
😬😬 Bunu atmışım.. 😅😂
😌 bunu attım galiba demin
✨️ en son bunu atmışım
🤣 Bunu kullandım en son.
En son emojimin bu olması peki 🥲
😃 bunu atmışım
💕 Bunu atmıştım
🔪 bu çıktı eyvah
😱😆
😘 bunu atmışım 🥰
🥰
🌸🌸
🌸🌸🌸
Kuşkooo 💅🌸🌺🌷
Aşkooo 😌🌸💅💅
🤣💖
Buydu 😕
Bu arada sana hissettiklerim uyuşuyor bu emojiyle. biraz tontiş biraz gıcık biraz tatlı biraz soğuk biraz Şapsik geliyorsun bana 🤪
Zaten hepsiyim
Hislerim kuvvetlidir 🤝✌️
🤝🏻
🤬 bu çıktı
Demek bana küfür ediyorsun xd
🤷
🥹🥹 en son bu var
Bu 🐡
🪻🪻🪻
😄 bu
🤲🙄😭
😂😂