İnternet & Teknoloji Tüm insanları tek tuşla öldürme özelliğin var bunu yapar mısın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dürüst olun Tüm insanları tek tuşla öldürme özelliğin var bunu yapar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
doragirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Niye yapalim egoya bak dunya senin etrafinda donmuyo çık abuk subuk triplerden olgunlas ezik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendinde dahil buarada Yorumla doragirl +1 yıl Olmek istiyosam gider intihar ederim coluk cocuk tum insanlari niye olduriyim abuk subuk soru sormussun Yorumla Soran +1 yıl Mesela yani😅 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hepsini degil ama günah olmasaydi muhtemelen bi kac kisiyi öldurmusdum 1 0 Yorumla
durusehr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır yapmam.Herkes yaşattığını yaşayıp öyle ölsün. 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. Bunu yapmak için mal olmak gerek. 0 0 Yorumla
escobar_barbiee Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Henüz kimseden o kadar nefret etmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olduğun içindir Yorumla
rumeysakocc Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yok ben erkekleri seviyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onlarda seni Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Bir dk bile düşünmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niye yapalim egoya bak dunya senin etrafinda donmuyo çık abuk subuk triplerden olgunlas ezik
Kendinde dahil buarada
Olmek istiyosam gider intihar ederim coluk cocuk tum insanlari niye olduriyim abuk subuk soru sormussun
Mesela yani😅
hepsini degil ama günah olmasaydi muhtemelen bi kac kisiyi öldurmusdum
Hayır yapmam.
Herkes yaşattığını yaşayıp öyle ölsün.
Hayır tabiki de asla yapmazdım
Bunu yapmak için mal olmak gerek.
Yaparım net kendim dahil
Henüz kimseden o kadar nefret etmiyorum
Güzel olduğun içindir
Yok ben erkekleri seviyorum
Onlarda seni
Hayır ya