İnternet & Teknoloji Kamerası ve sarji güzel Android telefon öneririmisiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 10-17 milyar aralığında kamerası güzel telefon öneririmisiniz Güncellemeler1 yıl Bilgisi olan yok mu hiç yaa cevap versenizzz Kamerası ve sarji güzel Android telefon öneririmisiniz? Cevapla Telefon Soruları Android Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Huavei güzel veya realme 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hangi modellerini onerirsiniz Yorumla Mehmettthhhh 1 yıl Realme 12lite güzel huwai p60 veya yeni çıkan serisi Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler şey huaweyi mağazalarda da satiliyormu Teknosa da filn internet sitesinde var ama sitesik telefonlar bazıları mağazada olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Sitedeki' Yorumla
renkli_bukalemun Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Samsung 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Hangi model mesela ben A54 istiyorumda yorumlarina baktım çoğunluğu dokunmatigi basmıyor şarkıda hemen bitiyor yazmış o yüzden kararsızım Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl Xiaomi de bakabilirsiniz Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl Nerden alacaksaniz bilmiyorum fiyat her yerde farklı örnek Media Markt da 12 bin TL Teknosa da 18 bin TL Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler şey sorcaktim internetteki baktığımız fiyatlar mağaza da damı aynı oluyor acaba vatan Teknosa sitesindekiker filan Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl Rica ederim Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl En fazla 3, 4 hadi 5 olsun fark var diye düşünüyorum Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl Bizatihi ınternet den almayın derim mağazadan alın ben öyle yapıyorum mesela Yorumla Soran 1 yıl Honor 90 da çok hoşuma gitti kamerası çok güzel miş ama magazlarda satilmiyormus galiba bende güvenmiyorum internette almıyorum satılsa onu alicam da Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl Hmm olabilir Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl Xiaomi pekde önermiyorum kank Samsung da iPhone ya da Oppo bişey al honor falan Yorumla renkli_bukalemun 1 yıl Değiştirecem Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl A52s var 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Samsungmu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler baktım 4 kamerası varmış güzel gibi baya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzeldir rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Huavei güzel veya realme
Hangi modellerini onerirsiniz
Realme 12lite güzel huwai p60 veya yeni çıkan serisi
Teşekkürler şey huaweyi mağazalarda da satiliyormu Teknosa da filn internet sitesinde var ama sitesik telefonlar bazıları mağazada olmuyor
Sitedeki'
Samsung
Hangi model mesela ben A54 istiyorumda yorumlarina baktım çoğunluğu dokunmatigi basmıyor şarkıda hemen bitiyor yazmış o yüzden kararsızım
Xiaomi de bakabilirsiniz
Nerden alacaksaniz bilmiyorum fiyat her yerde farklı örnek Media Markt da 12 bin TL Teknosa da 18 bin TL
Teşekkürler şey sorcaktim internetteki baktığımız fiyatlar mağaza da damı aynı oluyor acaba vatan Teknosa sitesindekiker filan
Rica ederim
En fazla 3, 4 hadi 5 olsun fark var diye düşünüyorum
Bizatihi ınternet den almayın derim mağazadan alın ben öyle yapıyorum mesela
Honor 90 da çok hoşuma gitti kamerası çok güzel miş ama magazlarda satilmiyormus galiba bende güvenmiyorum internette almıyorum satılsa onu alicam da
Hmm olabilir
Xiaomi pekde önermiyorum kank Samsung da iPhone ya da Oppo bişey al honor falan
Değiştirecem
A52s var
Samsungmu
Evet
Teşekkürler baktım 4 kamerası varmış güzel gibi baya
Çok güzeldir rica ederim