Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme, kapat aç, kısıtla, kişi bazlı okundu kapatma ve bilimum herşeyi kardeşimin instası ile kendi Instagram'ım arasında denedim ama bulamadım. İnstada oluyor öyle şeyler arada biliyorum, arada Instagram sapıtıyor. ama 1 hafta boyunca sadece ve sadece sevgilimde oluyor. Başka kimsede böyle bir durum yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Instagrama gelen güncellemeden haberin yok mu senin yahu? yazıyor ibaresi ve son görüldü kapatilabiliyor. O da kapatmış.
güncelledim bende. kardeşiminkini de güncelledim. ama bizde olmuyor. nereden kapatıılıyor. kapattığı zaman yine saat xx saat önce aktifti yazmaya devam ediyormu?
Instagram aero da var bunlar
Klasik instagram degil
hayır aero kullanmıyor. telefonunu alıp baktım kısa süre. aeroyu biliyorum. hem ayrıca onun telefonu iphone. markette yok. başka sitelerden indirip yüklemez çok iyi biliyorum. dediğim gibi baktım Instagram aero değildi. açtım instayı ama çok inceleyemedim ayarlarını. benim telefon android aero androidler için geçerli daha çok. onun teldeki aero değildi eminim
eski bi arkadaşımın da instası farklıydı yazı tipi falan farklıydı, görüldü bilgisi yoktu falan. sorduğumda benimki farklı diyordu bende üstüne düşmemiştim sev. olmadığından. bence buluştuğunuzda telefonunu al incele direkt, apk falan olabilir