Ne demek sakin olayım ya sakin falan olamam ben beni görmezden gelemez iyice dötü kalktı bunun Wiz Khalifa bile mesajıma dönerken o kim oluyorda mesajıma dönmüyor ya hayırdır (gerçi Ryan daha ünlü gibi, adam Deadpool sonuçta xd)
Bu adama sinirliyim zaten güne hep yumuş yumuş bir insan olarak başlardım halbuki... Tipsiz tenekeye bak ya darlasam neyse dicem ama altı üstü her yarım saatte bir paragraf yazıyorum dm kutusuna ne var bunda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hayır kimse yok istediğime ben atarım zaten.
Ryan Rynolds ama mesajlarıma dönmüyor adresini bulup vurcam onu ben.
Sakin olunuz, sadece hayran olunuz.
Ne demek sakin olayım ya sakin falan olamam ben beni görmezden gelemez iyice dötü kalktı bunun Wiz Khalifa bile mesajıma dönerken o kim oluyorda mesajıma dönmüyor ya hayırdır (gerçi Ryan daha ünlü gibi, adam Deadpool sonuçta xd)
Neyse çok yüz verdik buna
Ahdhdı mübalağa etmeye devam ediniz o zamann...
Bi de hayran ol diyon şu saatten sonra ne hayran olcam bu kuş beyinli aptala ya sülalesine atlayayim onun
Sinirini bu adamdan çıkarıyor olmayasın hıı?
Bu adama sinirliyim zaten güne hep yumuş yumuş bir insan olarak başlardım halbuki... Tipsiz tenekeye bak ya darlasam neyse dicem ama altı üstü her yarım saatte bir paragraf yazıyorum dm kutusuna ne var bunda?
Hiç yani...
Peki peki hfıd
Lannnn beni engellemiş galiba adam şimdi baktımda profilini göremiyorum MKJJHHHGGFJ
Aaaaa abartma yetoo ahfjc
Yok la ciddi diyom profili görünmüyo kxjxhdhc
Bilemiyorum jfıd
Buradan yohtur ama başka yerden var. Ki atıyor zaten sabah akşam. Yerim ben onu :D
Hııı, mutluluklarımızı diliyoruz, dilemekteyiz, diledik.
Teşekkür ediyoruzz :D
öyle biri yok ama rastgele biri mesaj atsa hayır demem
Hayır yok bir zamanlar vardı artık çok sular aktı o köprüden. Şimdi atsa ben cevap vermem
Bir tane değerli takipçim var kaç gündür girmiyor. Benim için değerli bir arkadaştı.
Keşke kimse mesaj atmasa üç dört kişi haricinde geri kalan grup kişi vs sessiz modda adeta ajznsjz
Yazıştığım biri var ama kimseyi zorlamıyorum her zaman saygı duymuşumdur
Hayır yok beni seven ve sevdiklerim yanımda gerisini istemiyorum
O hevesler bende bitik
Var @guzellik perisi kankim
İstediğime mesaj arttırıyorum
Hayır yok
Kafamda rahat gönlüm de
Yakışıklı hayalimdeki kişi
Hayır öyle birisi yok.
Var ama imkansız artık
Yohtır
Bütün pembeliler?