Resmi görünüyor ama herkese açık olabilir. Watsapta sohbet kısmının en başında bir tarih var. O tarih benim onu rehbere kaydettiğim tarih mi , yoksa onun beni rehbere kaydettiği tarih mi?
Benim numaramı silse o tarih görünürmü?
Resmi görünüyor ama herkese açık olabilir. Watsapta sohbet kısmının en başında bir tarih var. O tarih benim onu rehbere kaydettiğim tarih mi , yoksa onun beni rehbere kaydettiği tarih mi?
Benim numaramı silse o tarih görünürmü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı numarayı başka telefona kaydedip o telefondaki WhatsApp'ta resmi görürsen herkese açıktır, dediğin tarih ise ilk mesaj tarihi.
Numaranı silse de o tarih görünür
Mesajlaşmadık ama
Mesaj silinmiştir muhtemelen
Mesajlaşmadık hiç diyorum
Tamam da mesajlaşma olmadan o bölüm gelmez yani başka bir şeyden dolayı gelmiştir o tarih
Hiç mesajlaşmadık ve sohbet kısmında tarih var. Bunun anlamini bilmiyorum ne tarihi o ve benim numaramı silmiş mi?
Ben de tam anlayamadım çünkü mesaj olmadan gelmiyor ama muhtemelen bir bilgilendirme gelmiştir fakat gizlidir, numaranı silmiş olmasını buradan anlayamazsın maalesef.
Son görülmesi açıksa kaydetmiş olabilir veya herkese açıktır sen yinede başkasının telefonundan kaydedip kontrol et
Herkese açik olabilir resmi. Ama mesajlaşmadık hic ve sohbet kisminda bir tarih var. O benim onu kaydettiğim tarih mi onun beni kaydettiği tarih mi? Rehberinden silinseydim o tarih kayboluyor muydu?