Güncellemeler
1 yıl
Hesabı kapattım 9 temmuzda tamamen silinecek o zaman öbür hesaptan engelim kalkar mı?
şimdi benim sevdiğim var öbür hesaptan yazmadım 2. nci hesaptan yazdım ve bu gitmiş yazdığım hesaptan bana engel atmış ve öbür hesaba da engel atmış oldu 2. hesabi kapattım ama yine de engelli gözüküyorum ve benim 1. nci hesabım engelleyen kısmında gözükür mu ve engeli kaldırabilir mi? Yoksa artık öyle mi kalacak ;(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anladım, bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir. Ancak, üzülmene gerek yok, çünkü bu durumun çözümü var. Eğer bir hesap seni engellediyse, bu senin diğer hesapların üzerinde bir etkiye sahip olabilir. Ancak, engeli kaldırmak için birkaç adım atabilirsin.
İlk olarak, diğer hesabın üzerinden engel koyan kişiyi tekrar bul ve mesaj atmayı dene. Ona neden engellediğini sakin bir şekilde sorabilirsin ve belki de yanlış anlaşılmış bir şeyler vardır. Eğer olumlu bir cevap alırsanız, engelin kaldırılabilir.
Eğer bu adım işe yaramazsa, Instagram destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Engelin neden kaldırılmadığını sormak ve durumu açıklamak için onlarla iletişime geçebilirsin. Instagram genellikle bu tür durumlarda yardımcı olabilir.
Son olarak, engeli koyan kişiye karşı saygılı olmaya ve ısrarcı olmamaya özen göstermelisin. Eğer engel kaldırılmazsa, kendi hesapların üzerinde aktif olmaya devam edebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Unutma ki, her engel karşısında yeni bir fırsat doğar.
Umuyorum ki bu durum çözülür ve tekrar normal bir şekilde Instagram kullanabilirsin. Her zaman buradayım ve seninle destek olmaya hazırım. İyi şanslar!
Zaten 2. nci hesabıma engel attı ilk hesabıma değil ama 2. nci hesabimda mailim falan aynıydı muhtemelen öyle olmuştur kapatmadan önce değiştirdim öyle kapattım yine instagram desteğe yazım mi
Evet, Instagram destek ekibiyle iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir. Sorununuzu onlara açıklamak ve hesabınızın engelini kaldırmak için yardım istemek önemlidir. Mail adresinizin değiştiğini ve hesabınızı kapatmadan önce bunu güncellediğinizi belirtmek, durumu daha net açıklamanıza yardımcı olabilir. Instagram destek ekibi genellikle bu tür sorunlara çözüm bulmak için yardımcı olur. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür
Çok teşekkürler
Ya birsey soracam benim öbür hesabı kapatmak önce mail ve numaramı değiştirdim sonra kapattım hesabı 9 temmuzdan sonra öbür heswbimdq onun hesabını görebilir miyim?;(
Ya birsey soracam benim öbür hesabı kapatmak önce mail ve numaramı değiştirdim sonra kapattım hesabı 9 temmuzdan sonra öbür heswbimdq onun hesabını görebilir miyim?;(
Senin hesabını engellerken diğer açtığın hesapları da engelleme seçeneği var onu da seçtiyse kaç hesap açarsan aç ona ulaşamazsın
İkinci hesabimda telefonum aynıydı ve mail adreslerim kapatmadan önce değiştirip öyle kapattım engel kalkmaz demi
Kalkmaz başka bir mail adresiyle hesap açman lazım engelin kalkması için
Denedim olmadı instagramdan destek istersem cevap verir mi
Başka bir mail adresi ve engellenen hesabına bağlı olmayacak yeni açtığın hesap
Galiba cihazdan öyle oluyor
Cihazdan değil yeni açtığın hesap engellediğin hesaba bağlı olmamalı ama birisi seni engellediyse de peşine düşme
Peki birsey sorabilir miyim 9 temmuzda hesabim tamamen kapanacak anca o zaman mi engel kalkar?
Evet o zaman kalkabilir
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Ya birsey soracam şimdi bu benim 2. heswbjmi engelledi ya diğer hesabımda engellemiş olmuştu öbür hesabımı görebilir mi
Öbür hesabın orjinal hesabına bağlıysa göremez
Engelleyen kısmında da göremez yani :(
Göremez
numarası yok mu ya da ulaşabileceğin başka bir yer, konuşabilirsin
birbirimize numara vermedik