İnternet & Teknoloji 3 ay Whatsapp'ta birinin hesabını ekleyince ona bildirim gider mi? Sweetgirll_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 sevgilimin whatsap hesabını kendime ekliyecem gizlice sizce giriş yaptığımı anlar mı Whatsapp'ta birinin hesabını ekleyince ona bildirim gider mi? Cevapla WhatsApp Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 86% 3 ay Ayarlarda görünüyor 0 3 Yorumla Erays07 3 ay Ben farkederim ettiğim anda soğur ayrılırım net Yorumla Sweetgirll_ 3 ay birkaç şüphelerim var bunlardan emin olmak sucmu Yorumla Erays07 3 ay Bilmem kısa süreliğine yapıp kaldırman lazım wp ayarlarından kaç cihazla girilmiş hangi cihaz görünüyor Yorumla
Yagmurrdamlaları Takip Et Xper 5 Yaş: 29 3 ay Doğrulama için kod istemiyor mu 0 4 Yorumla Sweetgirll_ 3 ay evet istiyor eklemek icin Yorumla Yagmurrdamlaları 3 ay O zaman ona bildirim gidebilir hani giriş yapılıyor diye Yorumla Sweetgirll_ 3 ay bildirimi silerim o konuda sıkıntı yokta işte uygulama da falan eklediğim görünür mü diye merak ediyorum Yorumla Yagmurrdamlaları 3 ay Hiç öyle durumlar olmadı 😅ama eğer ki bildirim gitti senin olduğunu anlar mı veya ne yaparsın hani bunu kafaya koymussan yaparsınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bildirim gitmiyor, Sadece Durum paylaşımlarını görebiliyor.
Ayarlarda görünüyor
Ben farkederim ettiğim anda soğur ayrılırım net
birkaç şüphelerim var bunlardan emin olmak sucmu
Bilmem kısa süreliğine yapıp kaldırman lazım wp ayarlarından kaç cihazla girilmiş hangi cihaz görünüyor
Doğrulama için kod istemiyor mu
evet istiyor eklemek icin
O zaman ona bildirim gidebilir hani giriş yapılıyor diye
bildirimi silerim o konuda sıkıntı yokta işte uygulama da falan eklediğim görünür mü diye merak ediyorum
Hiç öyle durumlar olmadı 😅ama eğer ki bildirim gitti senin olduğunu anlar mı veya ne yaparsın hani bunu kafaya koymussan yaparsınız
Gitmez oyle bır ozellık yok
Eklenmez be
Bu ne güvensizlik 🤦