AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Selfy nin bu kadar bol kullanilan bir dünyada bence insan ilk önce kendine yalan söylememeli.
Kullanmak zorunda değil ki. Olabilir , kullanmayabilir. Saygı duymak gerekiyor..
Olumsuz bir şey yok. Bu araçlar kullanmayınca daha mı güvwnilir oluyor? Hayır. 😊
Ne var ki kullanmıyorsan özel falan mı kılıyor olabilir yani
Tebrik ederim onu ne edep kaldı ne adap haya doye bir şey klamadi millet herseyini çekip. atiyor.
Kullanmıyorum.
Hic kullanmadım.
Facebook, twitter, instegram hic kullanmadım.
Sosyal medyadan uzakta yaşamak isteyen hemcinstir. Normal. tercih meselesi
Benim gibi düşünceye sahiptir ya da kullanmayı bilmiyordur, diye düşünürüm.
Aile baskısı vardır ayıp karşılıyorlardır veya çok çok üst düzey kariyer odaklıdır
Fake kullanıyordur belki hiç kullanmayadabilir sacmaligi
Kötü ya da iyi bir şey düşünmem. Kendisine sorarım. Vardır bir nedeni
Ben de kullanmiyorum hic hir sey ne dusuncem istegi bu yonde derim
Vardır. Zannetmiyorum kullanmayan yoktur. Adı başkadır. Boş bi hesaptır ama vardır
Hesabım yok diyorsa kesin Yalandır.
Bu devirde kullanmayanı pek görmedim
Konu Facebook olsa anlarım kullanmadığını, çünkü eskisi gibi viral değil
Sen kızmısın?
Soru başlığını okumuyormusun?
Canını yerim onun kfkskks tek sosyal medyasi bensem daha ne olsun
Kafasını ve gözlerini dinlendiriyor ne güzel derdim.
Aşırı sıkıcı zaten bir senedir kapalı kafam çok rahat mis gibi
kafası çalışıyormuş boş işlerle ilgisi yok diye düşünürüm...
Valla ben kullanmıyorum kim de ne düşünürse düşünsün
Tüm gün keşfette mal gibi dolanmayan kızdır ne düşünelim
Valla bende bırakıcam Instagram'ı boş boş gezip gönderi ve videoları beğenip yorum yapıp kaydetmek saçma geliyor bana paylaşımlarımı hikayeleri gören beğenen de yok zaten
Yani Instagram benim şahsımca boş bir şey
Ben de burası dışında hiçbir sosyal mecra platformuna üye değilim bizim gibiler azınlık kısmına giriyor
Instagram kullanmayıp da daha beter uygulamalar kullananlar var 🤷
Daha iyi gerçekten instegramda normal insanların bile başına bir sürü iş geliyor bir sürü sapık var instegram kullanmayan kıza erkek olsam direk nikahı basar evlenirim bu devirde böyle temiz kız mi var
Ben kullanmıyorum 6 7 senedir gerek de duymuyorum ama annemin hesabı var oraya girip yemek tarifleri temizlik vs videoları izliyorum
Çoğu sosyal oluyor biraz da geri düşünceli oluyorlar niyeyse çoğu tarz olaydan vs haberleri de olmuyor
Sosyal olmuyor*
2024 yılında aktif olmasa bile bir sosyal medya hesabi mutlaka şart arkadaşlığı geç iş için bile çok önemli
Var ama kullanmıyor ise normal karşılarım ama hesabım yok diyor ise net yalandır..
6 ay önce benim hesabım yoktu telefonumda yüklü bile değildi
@mayneymisno Düşüncem bu günü ve geleceği kapsıyor.. 6 ay önce için geçersizdir..
Bence de kullanmayan yoktur bence hiç ne bileyim
Hesabım yok ve yalan değil
Ne olacak şimdi 😂
bazı şeyleri aşmış eli öpülesi kişilik diye düşünürüm.
sosyal medya kullanmayan biz değerli kişilere iyi bakın, neslimiz tükeniyor 😂
Bir şey düşünemeyiz kullanımıyor işte ne güzel aferin ona
Tercihidir.
Herkes her sosyal. medya uygulamasını kullanmak zorunda değil ki
ben kullanmıyorum, nolmuş? popüler kültür ilgimi çekmiyor. Herkes aynı.
Instagram kulanan kız hakkında da erkek hakkında bence en iyisini yapıyor tamamen zaman kaybı zamanı daha güzel şeylere harciyabilirsin bence benim düşüncem
Hiçbir şey düşünülmez aksine bence kullanmamak gerek psikoloji bozmaktan başka bir işe yaramıyor
Sadece ailem birkaç arkadasım var hesabımda 15 takipçi bana yetiyor
Normal bence sonuçta erkeklere meraklı değilsiniz dimi dicemde komik olucak
Nerde o günler
Bilim kurgu senaryosu gibi geliyor
İlla kullanması mı lazım kullanmamakla en iyisini yapıyor bence kimse o çıksın alnından öpecem😄
Bence güzel bir şey yani sosyal medya ortamı malum bende güzel bir izlenim bırakır. Tabii tanımak lazım sosyal medya kullanmıyor diye pürü pak diyemeyiz :D
Bir şey düşünmem, bende kullanmıyorum
ben 4 yıldır kullanmıyorum, normal karşılıyorum baya iyi kullanmamak, tiktok görmek zorunda kalmıyorsun ve çok keyifli
Kimseye kuyruk salllamayan efendi aosyal medyayı gereksiz bulan kendini geliştiren zeki insan olarak bulurum bi erkek olarak bende kullanmıyorum
Özentilikten uzak, elalemin ne yaptığını umursamayan, benliğini kazanmış, evlenilecek kadın olarak görürüm.
Bende kullanmıyom ne var bunda. Asosyal de değilim şu an daha farklı şeylere zamanımı vermem gerekiyor
Kullanmıyorum kafa rahat herkesin birseyler paylaşması hani hep yapmacık geliyor. Tabi iyi tarafları da var kim ne üzerine kullanırsa artık.
Ya olabilir ben de lisede açmıştım herkes Instagram istiyodu yok diyodum sasiriyolardi aile baskısı da olabilir belki ailesi izin vermiyodur
Ben kullanmıyorum ama sebebi farklıyım tarzı bir şey değil kimsenin düşünceside umrumda değil ama çok bağımlısıydım zaman kaybıydı benim için.
İnstargram kullanmayan kız yoktur illaki herkesetten sakladığı bir hesabı vardır tıpkı 4 senelik eski kız arkadaşımın yaptığı gibi
Ya kendi kafasını dinlemek isteyen kızdır ya işi gücü vardır ya da sosyal medya zarar verdiği için vazgeçmiştir ya da kendine güveni yoktur
İnstagram kullanmayan kız genelde snapchat kullanır tehlikelidir ne yaparsa gizli yapıyordur
Tercih meselesi 6yildir kullanmıyorum instg tiktok Facebook
Ben fake kullanıyorum artık kendi hesabımın olması bana bisey katmaz oldu
Terk edildim içinde hatırlar var diye kapattım kullanmıyorum kullanmam da
Olabilir ya ben de geçen senenin sonunda açtım.
Şu devirde takdirimi kazanırdı
Instagram kullanmayan kız olduğunu düşünüyorum
bende kullanmıyorum 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Bende kullanmıyorum mutlu mesut geçiririz
Yav kullanmıyorum diye bana anormalmisim gibi bakıyorlar bide kullanmadığıma inanmıyorlar
Ben de kullanmıyorum gereksiz buluyorum