Güncellemeler
+1 yıl
https://www.instagram.com/korelikekk/ bu kızın formatı hoşuma gidiyor ama ben sesli anlatamam gibi heyecanlanırım yanii
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dizi, film, belgesel ve kitap incelemeleri yazıyorum ve videolar oluşturmak istiyorum. Ama belirli bir format seçip o formatta ilerlemek istiyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki ben video yapmayı bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Edit değil bu arada video
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
su kore klip yapan tiplere sorabilirsin ya da yazanlar oluyo yorumlara belki yardımcı olur ben de deniyordum bir ara edit yapmak icin de ugrasamadim
ben de tam o tarz şeyler arıyordum bak iyi oldu. Yazayım birkaç sayfaya
umarim cevap alırsın 😭
ClipChamp işini görecektir. Video dediğin şey fotoğraf karelerinin uç uca eklenmesi, basit bir şey.
Beceremiyommm
Dostum neyi becerrmiyorsun tanrı aşkına
Aklima fikir gelmiyor.
Yazdıklarınla paralel stock videolae bul, birleştir.
Himmm bakicamm tesekkurler
outubeye yaz programları var gunumuzde genelde adobeninkiler kullanılıyor ben önceden ulead video studyo ve pinacleyi cok kullandım sony vegas video editör magic video editörde iyi hepsinin kullanımı birbirine benzer zaten
Animasyon tarzı videolar mı yapmak istiyorsun?
yok bir saniye örnek atayım
Capcuttan yapabilirsin birçok video oluşturma siteleri var onlardan da yapabilirsin
kafamda bir kurgu yok ama sorun orada
Kendin mi anlatmak istiyorsun yoksa edit gibi bir şeyler mi
Kendim anlatmak da isterdim ama ev durumu müsait olmadığı için bir gün anlatırım diğer gün çöp olur o yüzden farklı bir şey ama edit değil.