Çoğu kızımı bu tar uygulamalari kullanıyor ve arama ya da hediye karşılığı soyunuyor show yapıyor, kızlarımızı ne hale getirdiler, resmen sanal genel evi, dul çocuklu kadınlar evli olanlar bile var. Devletin yasak getirmesi lazım.
Görüntülü sohbet uygulamaları kullanan var mı? kapatılmalı mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı.
Dostum enflasyon olan ülkede bu durumlar oldukça yaygın sokaklara bile çıkarlar yakında muamele yapalım diye ki birkaç örneği var bile millet para kazanamıyor kötü yola düşüyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haramdan uzak durmak lazım. Alalhu Teala. birsekilde yardım eder. Kimse açlıktan olmuyor bu ulkede
Zibidibubidi, Allah herşeye kadirdir. Fakirlikte zenginlikte hastalıkta hepsi bir imtihan Allahu teala. bizi imtihan ediyor sonucunda cennetlt ve cehennem var. Burası kısa bir hayat sınavı geçenler sonsuz cennete ve eşi benzeri olmayan güzelliklere nimetlere kavusacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum enflasyon olan ülkede bu durumlar oldukça yaygın sokaklara bile çıkarlar yakında muamele yapalım diye ki birkaç örneği var bile millet para kazanamıyor kötü yola düşüyor
Haramdan uzak durmak lazım. Alalhu Teala. birsekilde yardım eder. Kimse açlıktan olmuyor bu ulkede
allah bu ülkedekilere yardım ediyor da Afrika'dakilere niye yardım etmiyor?
Offf kral lafı yapıştırdı
Zibidibubidi, Allah herşeye kadirdir. Fakirlikte zenginlikte hastalıkta hepsi bir imtihan Allahu teala. bizi imtihan ediyor sonucunda cennetlt ve cehennem var. Burası kısa bir hayat sınavı geçenler sonsuz cennete ve eşi benzeri olmayan güzelliklere nimetlere kavusacak
pf sıkıldım şu kalıp cümlelerden. mantıklı bir açıklama yapamayınca direkt aynı şeyler bye ya
Sen bilirsin sanırım müslüman değilsin müslüman olan bunu sorgulamaz. İyi geceler arkadaşım sağlıcakla kal
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!