Uzak mesafe Kızla ayrıldık.. no-contact bir haldeyiz, kendisi bloklamadım fakat numarası, sosyal medya hesapları her şeyini takipten çıktım ve kendisini çıkarttım, benimle arkadaş kalmak istediğini ve bazen hayatımı izlemek istediğini söylemişti bense buna bir gerek olmadığını vurguladım. Ayrılma sebebimiz ise, bence araya 3. bir kişinin girdiği.. çünkü kendisi son zamanlarda soğuk yapıyordu bende kendimi geri çektim bir süre.
Ayrıldıkan 4-5 gün sonra kendisinin instagram profil fotoğrafını değiştirdiğini fark ettim, ya imaj değişikliği yaptı ya da eski fotoğrafını koydu. Sizce bu, bana atılan bir yem olabilirmi? Hani benim dikkatimi çekmek gibi.. yoksa alakası yokmu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen neden hala takip ediyorsun kızı mk sanane degişir degişmez
Nerden biliyorsun takip edip etmedigimi y.@rram adam ol almiyim seni aşağı, bana arkadas kalmak istediğini söyledide ben reddettim.. senin gibi beta adamlar anten gibi dolanirdi karinin pesinde.
La mk evladi bi kiz ayagina bi aglamadigin kalmis burada öyle erkek taklidi yapma alir seni karim yaparim sana profil resmini bile degiştirtmem mk sürüngen oglani adam olmus erkek taklidi yapiyor orada burada
Sen ne bilirsin aşık olmayı yav alagavati seni 😄 herkes aşık olur.. herkes sorar sorgular, her erkek adam aşık olur ve anlam çıkarır senin gibi a.. m bitleri ne anlasın? Senin gibileri dayakla hizaya getirmek lazım.
Koynundan kız arkadasini alsalar oturur izlersin gecmis burdan erkek taklidi yapiyorsun ya mk senin gibi oglanin ben neyse fazla zaman caldin cekilebilirsin ablasi
değiştirir sana mı soracak
Alakası yok
Değiştirsin normal
morali bozuk