İnternet & Teknoloji Biri takip isteği gönderdi kabul ettim. Ama ben istek gönderince kabul etmiyor? Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 👆 Güncellemeler+1 yıl Takipçi falan da yok birkaç takip var sadece Biri takip isteği gönderdi kabul ettim. Ama ben istek gönderince kabul etmiyor? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl O zaman bu işin kolay var sen de onu takipten çıkar 2 3 Yorumla Sühandan46 +1 yıl 😂😅 Yorumla Sühandan46 +1 yıl Çıktım zaten sonra sebebinin merak etmiştim sadece Yorumla SilentWolf +1 yıl Var ya öyle insanlar mesela bana da takip atıyor kabul ediyorum ya da profil açık oluyor kendinin profili gizli oluyor takip isteği gönderiyorsun kabul etmiyor Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 824 cevap paylaştı. Bilmem bende hiç olmadı çok nadiren birini takip ederim oda şöyle ilgilendiğim sorular soruyorsa sadece 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Boş ver gitsin ya 1 1 Yorumla Sühandan46 +1 yıl Boş verdim , Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl İstemiyor seni demek ki 1 5 Yorumla Sühandan46 +1 yıl İstek gönderen kendisi ama. Yorumla avcikaan +1 yıl Haa ben sen attın zanettim Yorumla Sühandan46 +1 yıl Hayır. 😄 Yorumla avcikaan +1 yıl boş ver o zaman ba Yorumla Sühandan46 +1 yıl Verdim gitti. Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 384 cevap paylaştı. Var öyle garip tipler 1 0 Yorumla
efnaan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl fake hesap buyuk ihtimalle tanidigin biridir 1 7 Yorumla Sühandan46 +1 yıl Biri var aklımda ama emin değilim Yorumla efnaan +1 yıl aklindaki kisinin numarasini biliyorsan instadan o hesabi girip sifremi unuttm yap numaranin son haneleri gozukuyor anlarsin kom oldugunu Yorumla Sühandan46 +1 yıl Mail adresi üzerine kayıtlı. Ama onun daha önce de bazı hesaplarını yakaladım o yüzden aklıma tekrar o geliyor. Yorumla efnaan +1 yıl o kisidir o zaman Yorumla Sühandan46 +1 yıl Keşke böyle saçma işler yapacağına direkt konuşsa benle Yorumla efnaan +1 yıl bazi erkekler korkak oluyor maalesef Yorumla Sühandan46 +1 yıl Bu da biraz öyle maalesef Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı. İlginç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O zaman bu işin kolay var sen de onu takipten çıkar
😂😅
Çıktım zaten sonra sebebinin merak etmiştim sadece
Var ya öyle insanlar mesela bana da takip atıyor kabul ediyorum ya da profil açık oluyor kendinin profili gizli oluyor takip isteği gönderiyorsun kabul etmiyor
Bilmem bende hiç olmadı çok nadiren birini takip ederim oda şöyle ilgilendiğim sorular soruyorsa sadece
Boş ver gitsin ya
Boş verdim ,
İstemiyor seni demek ki
İstek gönderen kendisi ama.
Haa ben sen attın zanettim
Hayır. 😄
boş ver o zaman ba
Verdim gitti.
Var öyle garip tipler
fake hesap buyuk ihtimalle tanidigin biridir
Biri var aklımda ama emin değilim
aklindaki kisinin numarasini biliyorsan instadan o hesabi girip sifremi unuttm yap numaranin son haneleri gozukuyor anlarsin kom oldugunu
Mail adresi üzerine kayıtlı. Ama onun daha önce de bazı hesaplarını yakaladım o yüzden aklıma tekrar o geliyor.
o kisidir o zaman
Keşke böyle saçma işler yapacağına direkt konuşsa benle
bazi erkekler korkak oluyor maalesef
Bu da biraz öyle maalesef
İlginç