+1 yılVallahi bilmiyorum nedensiz yere engelleyenler oluyor işine gelmediği zaman engelleyen nerede oluyor genelde burada mesela şöyle bir durum var adam ya da kadın mesaj atıyor bir şey yapıyor bir yorumda konuşuyorsunuz hemen bir şeyler yazıyor engelliyor bu bence basit veya nasıl söyleyeyim bir şeyleri çözmek için uğraşmayan kaçmayı kendine göre bilen insanların başvurduğu bir yöntem. Keşke gerçek hayatta da bazı insanları engelleme imkanımız olsa, sanal ortamda kolay geliyor tabii.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBeni engelleyenler...
1. Erkek düşmanı feminaziler... Onlara göre kendileri dahil bütün hemcinsleri güzellikte zirve. Hepsi Çağla Şikel, hepsi Tuvana Türkay, hepsi Afra Saraçoğlu, hepsi Monicca Belucci asla çirkin kadın yok sadece bakımsız kadın var ama erkeklerin hepsi Şahin K hepsi İlyas Salman. Bütün kadınlar kutsal bakire Meryem Ana ama etrafındaki bütün erkekler Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun... Bu denli hastalıklı bir zihin yapısına sahipler...
2. Kadın totosu yalayan meriçler... Güçlü kadın, maskülen kadın severim, milf severim, kendi yaşımdan büyük kadınla evlenmek isterim tarzında retoriklerle ortada dolaşan düşük testosteronlu gizli gay tipler. Bu tipler kendi yaş grubu ve kendinden küçük kızlar tarafından aşırı feminen ve ezik görülen tipler.
3. """Karım/sevgilim mini etek, crop, mayo, bikini giyebilir özgürdür. Benim için önemli olan güven/özgüvendir"" formatında zırvalıklarla kadınlata ulaşmaya mavi hap zihniyetine sahip saplar ve cuckold eğilimleri olan g.. atlar.
4. Profil resmi koyacak kadar bile özgüveni olmayıp insanlara dış görünüşü üzerinden hakaret, horlama, zorlama ve manipülasyon yapanlar...
5. Çok önemli biri olduğunu düşünüp gizem kasarcasına her soruya gizli gelen aptallar...
6. Ulus devlet şovenistleri...
7. Bayrak milliyetçileri,
8. Gardırop Atatürkçüleri,
9. Siyasal dinciler...
10. Toksik ateistler...
34 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot ne zamandır yoktun. Benim cevapları üste taşımıyordun. Acaba öldü mü dedim.
- +1 yıl
🤣 Bebek sana kıyamadı seçti işte fikoşş
- +1 yıl
@edameda06 Bı botum vefakardır o konuda bir şüphem yoktu zaten. Teknik mekanik depresyon sürecindeydi herhalde bu aralar. O yüzden kabuğuna çekildi aslan parçası.🤣😅😂
- +1 yıl
😅😅
+1 yılAma bütün yazışmalar gözüküyor 🤦🏻♂️ bazen hiç polemiğim olmayanlar bile engellenmiş Sabah Keşfette bakıyordum görüş atayım dedim ki engel yemişim 🤣
10 Yorumla
+1 yılDurduk yere engelleyen de var işine gelmediği için ya da kolay manipüle edemediği için engelleyende. Birini rahatsız edip mesaj konuşma gerçekleştirmiyorsam ve o insan engelliyorsa zaten kuyruk acısı vardır bana ve buna mutlu olurum sadece😂😂

Bu da tepkim😂😂 20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sitenin yarısı engellemiş beni 😁 rahat sapıtabilmek için
20 Yorumla
+1 yılSürekli engel atıp sonra engeli kaldirip konustugumuz bi arkadaşim var üye oldugumdan beri boyleyiz ama en uzun arkadas kaldığım da o oldu.😂😂
Bi tane engel atan var ya Allah aşkına bn naptim sana çok merak ediyorum derdin ne hiç bi kavga mavga hiç bir şey olmadi insan gibi de bn yazmanı istemiyorum diye.😅🤷🏻♀️ Bi engeli kaldirsa da laf bi soylesem rahatliyacagim
13 Yorumla- +1 yıl
Hepsine demiyorum ama ikizler burcu muydu acaba benim bi arkadaşım var reelden o öyleydi evlenince akillandi.😂
+1 yılbazan hiç tanımadığım hatta nickini bile görmediğim bir üyenin sorusuna yanıt vericem tam engellenmiş olduğumu fark ediyorum ruh hastası mısınız ne yapmış olabilirim acaba tanımadan 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla başıma geldi bu 🤣
+1 yılYav beni çok engelliyorlar, kime naptım sanki boğazlarına yapıştım 🥹 Geçen beni etiketlediğin soruya bile yazamadım, engellemişler.
17 Yorumla- +1 yıl
Yol yordam göster bana 🥹
- +1 yıl
Kaç gibi geleyim hocam
- +1 yıl
Tam 8de kapındayım, hazırlan.
+1 yılAh bu kızlar 😂 hiç bişey yoktu halbuki farkedince şaşırdım
Tanımadığım zaten bir sürü varda111 Yorumla- +1 yıl
@ahhbukizlar mıydı yoksa 🙄
- +1 yıl
I kabul etmiyor ya kullanıcı adı :))
- +1 yıl
@ahhbukizlar ahaha
- +1 yıl
Arkadaşlar işin kötüsü ben süper modken konuşuyorduk rastgeldikçe sataşıyordum 😂
+1 yılGenelde it beyinli hayvanseverler hem soru soruyorlar hem de adabınla, saygı çerçevesinde ama duymadıkları bir şeyler yazdığında engelliyorlar. O kadar gereksizler ki isimlerini bile hatırlamıyorum :D
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılEngel yediğim insan çok azdır, keza engel attığım. Konuşma usulünü bilirim yerine göre.
117 Yorumla- +1 yıl
O da farklı bi etken. Ancak amacına ulaşamayan kişiler de aniden engelliyor. Çok da fifiii
- +1 yıl
Bizim girer mi denemek lazım 😁
- +1 yıl
Aramıza kara kedi
- +1 yıl
Denemeden bilemeyiz 😂
- +1 yıl
Güzel fikir denemem lazım 😂
- +1 yıl
Kimin yerinde ki 😁
- +1 yıl
Dur hele başlamadık daha
- +1 yıl
Sen şimdi naneyi yemedin mi
- İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDurduk yere engel yiyorum ben broSU 🥹 haber etseler bari bende engellemiş olurum
13 Yorumla- +1 yıl
Efendim 😂
Hee onlara demişsin tamam 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Manyağın biri '' köleniz olabilir miyim'' yazdı bende ona artık klavyemde şablonu oluşan bir küfrüm var onu yolladım beni engelledi 😂 Önce davrandı ama ben engelleyecektim.
21 Yorumla- +1 yıl
Hızlı çıkmış
+1 yıl30 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı. Başkalar beni engelledi mi bilmiyorum ben başkalarına engellediğim oldu. Genellikle kimseyle sorun yasamıyorum kavga etmiyorum. Sadece sapik insanlar çıkarsa engelliyorum
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum pek konuştuğum yok bir iki kişi harici engelleyen de kendisi bilir kimsenin gönlünü yapmak zorunda değilim. Değer verdiğim ama uzaklaşan birkaç arkadaşım var yalnız
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarınin bağımlısı olup onların istediği gibi biri hiç olmadim olmamda isteyen dilediği gibi engelleyebilir
10 Yorumla Buranın bilinen pembe üyelerinden biri beni engellemiş 😄 sürekli soruları karşıma çıkıyor bir de bu nasıl iş
10 YorumlaBen tanımadıklarımdan bile engel yiyorum, yediğim ya da attığım engellerin üstüne çok düşünen biri değilim.. 😂😅
10 Yorumla
+1 yılUygulamada her çeşit insan var durup dururken bile engelleyenler var beni engelleyen olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesi memnun etmek **** işi istedikleri gibi olmadığım kim varsa yollari açık olsun burdan engel atan atsin ya watsabdan da atıyorlar jsjsjs
10 Yorumla
+1 yılEn son engellendiğim kişi eski sevgilimdi galiba. Sağ olsun yani. Beni kendi gibi onursuz birinden kurtarmış oldu.😂
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılBiri vardı. Birkaç saniye önce takip isteği atıp, hemen sonrasında engel atmasını halen anlamış değilim. Kendi haline bırakıyorum.
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum ben öyle pek anlamam kara kedimi girdi ne oldu, herkes kafasında bir şey yaşıyorsa onun problemi ajskf
10 Yorumla
+1 yılSadece birinin fake olduğunu söylediğim için engellendim onun dışında kimseyle konuşmuyorum ki engelleniyor kimseye satasmadim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar kafasına göre engelliyor. Kibar davrandığım halde bile basıyor engeli. Aynı kızlar abaza erkekleri hiç engellemiyor. Sonra erkekler neden abaza oluyor. İlla abaza, zorba, kötü olunca seviyorsunuz çünkü
10 YorumlaBi ben ayar olmuyorum di mi durduk yere engel yiyince takıntılı bir sapığa dönüşmekle hanımefendiliğimi korumak arasında kalıyorum
10 Yorumla
+1 yılBen kimseyi engellemiyorum ama çok engelleniyorum hep seninle aynı görüşe sahip olmak zorunda mıyım ruh hastaları sizi🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılAçıkcası pek şeyimde yani umrumda değil, engellendiğimi fark edersem karşılığını veririm olur biter...
10 YorumlaSırf isteklerini yapmadığım için geçenlerde birinden engel yedim neyse ki hesabını kapatıp gitmiş
20 Yorumla
+1 yılÜyelerden sorunlu olanlar var. Fenomenlerden de.
10 YorumlaSen mi engel yedin kimseye zararın yok be senin 😃😃
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılKim oldukları hakkında fikrim olmayan, her soruda en az 3 tane engel görüyorum
10 Yorumla
+1 yılCanları sağolsun diyoruz bazılarınada canları cehenneme
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPembiş bi üyeyle aramıza girdi kara kediler :D
10 Yorumla
u +1 yılUmursamam ki sağlam saplamışım der geçerim 😀
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz tipler işte. Daha iyi oluyor ben de görünce geri engelliyorum. 😃
10 Yorumla
+1 yılİsmi lazım değil birileri oldu. Gereğide yokmuş zaten.
10 Yorumlavar birkaç kişi kıskançlık krizine girip engellediği
10 YorumlaBeni engelleyen de çok ama sayı veremem tabi...
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu kişiler umrumda olmadığı için kimden engel yedim hatırlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılGenelde boş yapanlara lafı çaktığımda hazmedemeyip engelliyorlar
10 Yorumlaİki engelle karşılaştım şu ana kadar 😄 birilerine batıyorsa hareketlerim kaktüs olması dileğiyle
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEngellediğini fark ettiğim birkaç kişi var ama toplam kaç kişi engelledi bilmem. Umurumda mı hayır
10 Yorumla
+1 yılBirine yorum yapıyorum yarım sayfa detaylı sonra engellemiş oluyor konuşmadım tanımam bile
10 YorumlaBenim genelde girmiyor bakalım kim o sansli kişi olacak
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ben engelliyorum ama olmuştur illa birileri 😂
10 Yorumla Sebebini bilmediğim şekilde engel yediklerim var🤷♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla burası bir değişik sebepsiz yere hiç tanımadığın halde engel atan ruh hastaları var anlamsızca değişikler
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 671 cevap paylaştı. Tanımadığım çok kişiden engel yemişim bunu son 10 günde farkettim. Mod olunca böyle oluyor işte. :)
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 609 cevap paylaştı. En son, sohbet ettiğim bir arkadaşım siteden şikayetçi olduğu için gitti, engellemek değil de üye hesabı aktif değil deyince üzüldüm.
10 Yorumla
u +1 yılKimlerin engellediği umurumda değil bunun takibini yapmıyorum.
Ama mod olduğum için engelleyen üyeler üzüyor beni işimi zorlaştırıyorlar.00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. 6 yıldır burdayım engellediğim kişi sayısı 3-5 kişi beni engelleyenlerin çoğunu tanımıyorum bile
10 YorumlaSeninle girmesin de kara kedi aramıza geriii önemli değil bilmemki acaba senden yana girermi kara kediler
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ula bir an Edo bana engel mi atmış didim 🥶😨😂
35 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNereye etiketlenmişim ben göremiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Hea salla
- +1 yıl
@fesfs etiket mi attın naptın göremedim
Genellikle ben engellerim, karşımdaki istediğim gibi davranmadığı için
20 YorumlaEngellenmemi gerektirecek bir şey yapmadığım için olmadı
10 Yorumla
+1 yılSen mi engelledin yoksa engel mi yedin ben bir kaç tane engelledim saçma saçma konuşanları affetmem
10 Yorumla
+1 yılKız selam yazıyor selam diyorum nasılsın diyor iyiyim siz nasılsınız diyorum. Engelliyor. WTF 🤣
10 Yorumlaerkeklik hormonlarımı abartılı bulan hanımefendiler hahahaha. Deşifre olduk ama olsun.
10 YorumlaEngel yediklerim oldu da şeyimde olur mu
20 Yorumla
+1 yılYorumumu beğenmemiştir🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılHiç konuşmadığım birileride engelliyor çok saçma
20 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt