İnternet & Teknoloji Bilgisayardan anlayana biri yardim edebilir mi arrik lutfennn? haticeirrem Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Wps online linki bi tyrlu pdfe donusturmiyorum. Lutfen anlayan biri varsa yardimci olabilir mii? Güncellemeler+1 yıl Anlamadim ben de nasil yapacagimi o yuzden soruyu da nasil soracagimi bilemedim Bilgisayardan anlayana biri yardim edebilir mi arrik lutfennn? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bu link yardımcı olur...https://www.freeconvert.com/wps-to-pdf 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl WPS Office'in online sürümünde belgeyi açın, ardından "Dosya" menüsünden "Farklı Kaydet" veya "Dışa Aktar" seçeneğine gidin. "PDF" formatını seçin ve dosyayı kaydedin. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. sorunu tam anlayamadım neyi pdf ye dönüştüreceksin? 0 7 Yorumla haticeirrem +1 yıl Odev yaptim ama pdfe donusturemiyorum. Link olarak kaldi Yorumla SAblaK +1 yıl tamam linki bana at sen, ben dönüştürüp sana atayım. Yorumla haticeirrem +1 yıl Yaa tesekkurler, nerden atayim? Yorumla SAblaK +1 yıl buradan atabiliyorsan at Yorumla haticeirrem +1 yıl Yok yapamadim igden atayim? Yorumla SAblaK +1 yıl ddmm den at burada ki Yorumla haticeirrem +1 yıl Seviyem yeterli degil Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Googleden wps to PDF yazacaksın altı üstü 0 1 Yorumla haticeirrem +1 yıl Sence denemedim mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu link yardımcı olur...
https://www.freeconvert.com/wps-to-pdf
WPS Office'in online sürümünde belgeyi açın, ardından "Dosya" menüsünden "Farklı Kaydet" veya "Dışa Aktar" seçeneğine gidin. "PDF" formatını seçin ve dosyayı kaydedin.
sorunu tam anlayamadım neyi pdf ye dönüştüreceksin?
Odev yaptim ama pdfe donusturemiyorum. Link olarak kaldi
tamam linki bana at sen, ben dönüştürüp sana atayım.
Yaa tesekkurler, nerden atayim?
buradan atabiliyorsan at
Yok yapamadim igden atayim?
ddmm den at burada ki
Seviyem yeterli degil
Googleden wps to PDF yazacaksın altı üstü
Sence denemedim mi?
Linki nasıl pdf yapıcaksın ki
Yaparım
Lutfenn