İnternet & Teknoloji Son attığın iki emojiyi bana atacak olsaydın hangi emojileri atardın? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 😀☺ benden size sjsjs Güncellemeler+1 yıl süper soru 😍 Son attığın iki emojiyi bana atacak olsaydın hangi emojileri atardın? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 🙏☺️ bu ikisi çıktı 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. 🤡🔪 Emoji kullanan biri değilim çok nadir kullanırım öyle. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ❤️ attım kardeşime zaten de ondan başka kalp atacak kimsemin olmayışı 🥹 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl gülen emoji ve dişlerini gösteren emoji 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 457 cevap paylaştı. 🙈😉 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. 🦄💕 bunlar olurmuş 1 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 481 cevap paylaştı. 😀❤️ 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. 👌👈 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. 🌸💕 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. 😍😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
🙏☺️ bu ikisi çıktı
🤡🔪 Emoji kullanan biri değilim çok nadir kullanırım öyle.
❤️ attım kardeşime zaten de ondan başka kalp atacak kimsemin olmayışı 🥹
😄🫠 bunlarmış
(☞゚∀゚)☞. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻
gülen emoji ve dişlerini gösteren emoji
😊😂
🤣😂
😂😟
🙈😉
😄🤔 bunlar
😅😂 bunlar
🦄💕 bunlar olurmuş
🌍😣