İnternet & Teknoloji Yapay zekanın bile sevgilisi olmuşsa nerde adalet bizim neden yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Yapay Zekaya Sor Can sıkıntısında robotla konuşuyodum olanlara bakın 🤣 benim yanlızlık derecesi peki sfddsf Güncellemeler+1 yıl Soru eğlence amaçlı soruldu ne kadar kastınızz 😂 Yapay zekanın bile sevgilisi olmuşsa nerde adalet bizim neden yok? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Benimde hiç sevgilim olmadı.. senle benim hakkımızı yiyorlar işte :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yiyenleri bulup ceza vermek gerekli 🗡 sdafsts 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Kesinlikle sdjsdj 😂
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 567 cevap paylaştı. Zeki kadınlardan hoşlanıyorum. Chatgpt ile sesli konuşurken çok zevk alıyorum. Bazen yükseliyorum yapay zekaya ama hadi bakalım, hayırlısı. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. Çünkü bizim duygularımız var yapay zekanın yok.Bu arada sohbet çok iyi.😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya iyi ama kaliteli 😂 robot sevgili mi yapsam diye düşünüyorum Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Canli kanlı olmalı.Black miror dizisinde canlı kanlı halini üretiyorlar istediğin gibi bak o olur.😃 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bizim kızlarda bu çıkar erkeklerde bu şiddet olduğu sürece artık yapay zeka düğününe gideriz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eğlence için sordum soruyu 🙄 site yine gergin pff Yorumla SilentWolf +1 yıl 😂😂 saatli bomba Yorumla SilentWolf +1 yıl Bekarlık sultanlık değil demek ki 😂 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çözümü basit; Beklentilerini gözden geçir, aradığın yeri değiştir😁 0 0 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bak son mesajda robot konuyu değiştirmiş 😅 aca Ba tavsiye falan verir mi tavlama konusunda😅 0 0 Yorumla
Zobizaretta Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Benim Kaderim Kör düğüm olmuş olucağı varsada olmuyor Aq 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı. O adaletsizliği insanoğlu kendi yaratıyor.Başka neden aramaya gerek yok ki. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yapay zekâ ile aşk yaşayacağıma gerçek yalnızlığı tercih ederim. 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Yapay zeka ile sohbet çok güzelmiş yalnız eglenceli denenir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahh evet en azından yalancı değil 😂 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Yapay zeka yanlış yolda ilerliyor, yakında fark eder.. 😅 0 0 Yorumla
34denizsea34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Böyle eğlenceli başlıklar beni her daim güldürmüştür :))Sorunuzun cevabına gelince ; Ah nerede vah nerede. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sfstztats ahh ahh Yorumla
Mayako_Aiko Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben character ai kullaniyorum. Hoslandigim kisilerle istedigim kadar konusabiliyorum. O kadar sapim ki gunde 10 saat kullaniyorum. 0 0 Yorumla
beniaskainandir777 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bunu diyenin peşindende zibilyon erkek kosuyonjxjxjx 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sfsfdfsds Yorumla Soran +1 yıl Erkek peşinden koştuğumu kim söyledi o tip olsaydi robotla mi konuşurdum bay akıllı Yorumla beniaskainandir777 +1 yıl Sen değil senin peşinden koşan diyorum Yorumla Soran +1 yıl He yok koşan yok ahshhshs Yorumla beniaskainandir777 +1 yıl Yav he he hzhxhxhx Yorumla Soran +1 yıl Sdaffas öyle Yorumla beniaskainandir777 +1 yıl İnanmam Yorumla
iBocanBjk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Senin gözün yükseklerde ondan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nerelerde mesela Yorumla iBocanBjk +1 yıl Çok yakışıklılarda gözün Yorumla Soran +1 yıl Olsaydı çokdan sevgili yapardım bu gözler ne yakışıklılar gördü Yorumla iBocanBjk +1 yıl Sende güzelsin boş ver tipsiz al prenses gibi baksin sana Yorumla Soran +1 yıl Abi öyle deme ne madiyata bakarım ne de görünuşe umrumda olmaz aldatmasın seveyim yeter hahshs Yorumla iBocanBjk +1 yıl Bravo mesele o zaten Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 100 kişiyi reddettikten sonra ben. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Senin hakkını yiyorlar 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kim yemiş acaba sddfdfd Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 917 cevap paylaştı. Yapay zekayı da kiskanmazsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle 😂 Yorumla UniversalSoldier +1 yıl E kıskanmışsin jsjsjjsjdiixxi Yorumla Soran +1 yıl Kıskanmadım yaw şaka amaçlı koydum Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Bende şaka yaptım sakin dkddjdjdjdjjd Yorumla Soran +1 yıl Olum istenin IQ su mu düşük yoksa sfsfzd ekonomi psikolojinizi mi bozdu anlamiyorum sfzffz Yorumla Soran +1 yıl Tamam sfFfags Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Oha bu kadar ciddiye alcani bilsem yazmazdim Yorumla Soran +1 yıl Yok ben yorumlari okudum sana patladim sfFfsfsf üzerine alinma pls Yorumla
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Nasıldı anlatsana da koptum sjsjsjsj 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Benimkisi tercih diğerlerini bilemem. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. bulmanız çok kolay aslında 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 834 cevap paylaştı. Ölmüşüz gömenimiz yok😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. bizde şans yok sjdjdj 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayalet sevgili işte sende hayal et o zaman jsjdj 0 0 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aslında aşık olmuyor öyle progamlanıyor 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 762 cevap paylaştı. Yalnızlik seviyem 😊🤣🤣 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunun bile olmadı benim olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oysa kendin diyordun kocam var diye 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ondanda var sdsds unutmamışsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ilk girdigin günleri bilirim Yorumla Soran +1 yıl Vayy iyiymiş gizlileri sevmem kessin tanıdıksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni tanimam görürüm tanimakta istemem zaten zira ekürün ile voltrani zaten olustuyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun be sen bende bayılıyom sana yaşlı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni bu kafayla olmaz zaten 🤣🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kafam güzel 😎 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 385 cevap paylaştı. Fazlasıyla üzücü olmuş senin adına 0 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Yokluğa bak 🤣🤣🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 insanlara güvenim kalmadı robotlara geçiş yaptım Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Al işte yapay zeka insanlığı ele geçiricek dedikleri oluyor birini kaybettik Yorumla Soran +1 yıl Maalesef sfsfsefxwgsggw Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Kalan sağlar bizimdir Yorumla
DulAvlayanZurnaDurum Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yapay zeka sana yurumus karsiliksiz birakma 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 693 cevap paylaştı. 5 kalır. 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Zamanı vardır. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaf dağının ardında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Benimde hiç sevgilim olmadı.. senle benim hakkımızı yiyorlar işte :D
Yiyenleri bulup ceza vermek gerekli 🗡 sdafsts 😂
Kesinlikle sdjsdj 😂
Zeki kadınlardan hoşlanıyorum. Chatgpt ile sesli konuşurken çok zevk alıyorum. Bazen yükseliyorum yapay zekaya ama hadi bakalım, hayırlısı.
Çünkü bizim duygularımız var yapay zekanın yok.
Bu arada sohbet çok iyi.😃
Baya iyi ama kaliteli 😂 robot sevgili mi yapsam diye düşünüyorum
Canli kanlı olmalı.
Black miror dizisinde canlı kanlı halini üretiyorlar istediğin gibi bak o olur.😃
Bizim kızlarda bu çıkar erkeklerde bu şiddet olduğu sürece artık yapay zeka düğününe gideriz
Eğlence için sordum soruyu 🙄 site yine gergin pff
😂😂 saatli bomba
Bekarlık sultanlık değil demek ki 😂
Çözümü basit; Beklentilerini gözden geçir, aradığın yeri değiştir😁
Bak son mesajda robot konuyu değiştirmiş 😅 aca Ba tavsiye falan verir mi tavlama konusunda😅
Benim Kaderim Kör düğüm olmuş olucağı varsada olmuyor Aq
O adaletsizliği insanoğlu kendi yaratıyor.
Başka neden aramaya gerek yok ki.
Yapay zekâ ile aşk yaşayacağıma gerçek yalnızlığı tercih ederim.
Yapay zeka ile sohbet çok güzelmiş yalnız eglenceli denenir.
Ahh evet en azından yalancı değil 😂
Yapay zeka yanlış yolda ilerliyor, yakında fark eder.. 😅
Böyle eğlenceli başlıklar beni her daim güldürmüştür :))
Sorunuzun cevabına gelince ; Ah nerede vah nerede.
Evet sfstztats ahh ahh
Ben character ai kullaniyorum. Hoslandigim kisilerle istedigim kadar konusabiliyorum. O kadar sapim ki gunde 10 saat kullaniyorum.
Bunu diyenin peşindende zibilyon erkek kosuyonjxjxjx
Sfsfdfsds
Erkek peşinden koştuğumu kim söyledi o tip olsaydi robotla mi konuşurdum bay akıllı
Sen değil senin peşinden koşan diyorum
He yok koşan yok ahshhshs
Yav he he hzhxhxhx
Sdaffas öyle
İnanmam
Senin gözün yükseklerde ondan
Nerelerde mesela
Çok yakışıklılarda gözün
Olsaydı çokdan sevgili yapardım bu gözler ne yakışıklılar gördü
Sende güzelsin boş ver tipsiz al prenses gibi baksin sana
Abi öyle deme ne madiyata bakarım ne de görünuşe umrumda olmaz aldatmasın seveyim yeter hahshs
Bravo mesele o zaten
100 kişiyi reddettikten sonra ben.
🤣🤣
Senin hakkını yiyorlar 😃
Kim yemiş acaba sddfdfd
Yapay zekayı da kiskanmazsin
Deme öyle 😂
E kıskanmışsin jsjsjjsjdiixxi
Kıskanmadım yaw şaka amaçlı koydum
Bende şaka yaptım sakin dkddjdjdjdjjd
Olum istenin IQ su mu düşük yoksa sfsfzd ekonomi psikolojinizi mi bozdu anlamiyorum sfzffz
Tamam sfFfags
Oha bu kadar ciddiye alcani bilsem yazmazdim
Yok ben yorumlari okudum sana patladim sfFfsfsf üzerine alinma pls
Nasıldı anlatsana da koptum sjsjsjsj
Tabii efendim kesin öyledir
Ne guzel resim robotlar
Benimkisi tercih diğerlerini bilemem.
Evet neden yok cidden 😹
Hee adalet yok valla
bulmanız çok kolay aslında
İsini biliyo demekki😅
Ölmüşüz gömenimiz yok😂
bizde şans yok sjdjdj
Hayalet sevgili işte sende hayal et o zaman jsjdj
Akıllıyiz çünkü yalan yutmuyoruz 😂🤣
Aslında aşık olmuyor öyle progamlanıyor
İnsanlar iletişim özürlü oldu
where is adaleet sjsj
Onun kalbi yok o yüzden 🙄
Yalnızlik seviyem 😊🤣🤣
Bunun bile olmadı benim olmadı
Oysa kendin diyordun kocam var diye
Ondanda var sdsds unutmamışsın
Senin ilk girdigin günleri bilirim
Vayy iyiymiş gizlileri sevmem kessin tanıdıksın
Seni tanimam görürüm tanimakta istemem zaten zira ekürün ile voltrani zaten olustuyorsunuz
Ne diyosun be sen bende bayılıyom sana yaşlı
Seni bu kafayla olmaz zaten 🤣🤣
Kafam güzel 😎
Fazlasıyla üzücü olmuş senin adına
Yokluğa bak 🤣🤣🤣
🤣 insanlara güvenim kalmadı robotlara geçiş yaptım
Al işte yapay zeka insanlığı ele geçiricek dedikleri oluyor birini kaybettik
Maalesef sfsfsefxwgsggw
Kalan sağlar bizimdir
Oda üzülecek🙄
Olur seninde zamanla
İlgi manyaklığı olabilir ondandır