Merhaba KScanlar nasılsınız? Ufak tefek mining yapıyordum ama Laptop soğutucu almak istemiyorum bu aralar ödemeler sıkılaştı, dandikleri de alsam işe yaramaz.
onun yerine bozuk Laptop soğutucularım var sıvıya temas ettirmeden buzlu bir çözüm üretebilir miyim Altan pervane yerine buz ortama bağlı eridikçe soğukluk versin nem riski ne düzeyde olur böyle oluncada.
Benim düşüncem dışında ;
Havalar ısınıyor Laptop soğutucu olmadan Laptop soğutma yöntemleri nelerdir?
Senin yerinde olsam laptobun alt kasayı açıp yanlardan kitap benzeri yükselteçle yerden yüksekte kullanırdım. İmkanın varsa kaliteli bir termal macun kullanırsan iyi olur. Daha iyi sonuç almak istersen intel, amd gibi markaların işlemci soğutucu bloklarını ve fanını kullanabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aşırı nemlenir. bunun yerine mini fanlar var. alt kısmında alüminyum soğutuculu. işe yarayabilir.
Bakır sağlam soğutması var hocam aralıksız Mayıs ayında gece gündüz kapatmadan çalıştırdım 60-70 gördü en fazla
Önce bir temizle/temizlet, sonra altını kapatmayacak şekilde tutman yeterli.
Bakır sağlam soğutması var ama ne olursa olsun havalar sıcak olunca mininge bağlı daha çok ısınacak
Güneşin altında kullanmadığın sürece daha çok ısınmaz. Oynasa oynasa 5 derece falan oynuyor.
Aralıksız gece gündüz 1 ay çalıştırdım aynı marka iki laştobuu da aynı odada 60-70 gördü en fazla zaten oyun bilgisayarları fakat oyun oynamıyorum
Gayet normal bu durum
Laptoplar 80-90'a kadar çıkabilir sorun olmaz. Masaüstü pc gibi değiller bu konuda
Benimki dün alev alıyordu az daha
Oha dikkat lütfen
Hiç kullanmamak
Patlar kız olur mu öyle
Kapat at kenara laptopu
Kaç dereceye kadar çıkıyor laptop?
Mayısta 70 80 oldu ama devamlı değil bir ay boyunca gece gündüz açık kaldı
Senin yerinde olsam laptobun alt kasayı açıp yanlardan kitap benzeri yükselteçle yerden yüksekte kullanırdım. İmkanın varsa kaliteli bir termal macun kullanırsan iyi olur. Daha iyi sonuç almak istersen intel, amd gibi markaların işlemci soğutucu bloklarını ve fanını kullanabilirsin
Laptop mining ile ne kazanıyorsun ki?
Pek bir şey değil ama kazdığım tokenleri skating yapınca en azından günü kurtarıyoruz
buz koy abisi buz gibi olur
Al vantilatör son ayarda önden vurdur tamamdır
Sıcak havada laptop ile oyunama
Hiç anlamam
Mining nedir
Kripto para madenciliği
12v ile çalışan bir soğutma sistemi lazım
Klima taktırmak 😂