Mail hesabın komple ismini görmek istiyorum. Mümkün mü bu? Eğer mümkünse, nasıl yapılıyor?
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hesabı kapatmaya calis
Nasıl yapabilirim?
Arkadaşların hesabı sikayet etsin.
Ne olarak şikayet edersek daha etkili olur?
Seçeneklerde çalındı veya sahte diye cikar
Bulamazsin
Hesabı kapatabilir miyim peki? Zamanında hesabı bir tanıdığımın arkadaşının maillinden açmıştık ama Allahtan değiştirmişler mailli. Kapattırsam hesabı, O kıza bildirim gider mi, mail değişmesine rağmen?
Gitmez ama kapatamazsin eger 2ci guvenlikli dogrumala yaptiysa
Hesabın içinde mesajlar var mı yok mu hatırlamıyorum O yüzden tanımadığım bir kızın asla hesabıma girmesini istemiyorum ama O mümkün değil diyorsun, doğru mu anlıyorum. Birde postegro çaldığı hesaplara 2ci doğrulama kodu yapıyor mu ki?
Yapiliyor diye biliyorum cunki
Ama hesabı açan kızla artık O çalınan hesabın ilişkisi tamamen kaldırıldı değil mi? O kısım çok önemli. Emin olmam lazım
Aynen ama genede sifremi unuttum felan yapsan eski meil girip sifremi unuttum yapamiyormusun
Eski mailli yazamıyorum, hata oluştu diyor. Zaten öyle bir şansımda olsa bunu yapamam çünkü eski mailli bilmiyorum. Hesabı benim için açan kızı da tanımıyorum. Yani bu imkansız
Birsey olmaz merak etme eski kiza birsey gitmezde bilgiside olmaz
Çok teşekkür ederim. Çok kafaya takmıştım bu olayı çünkü. Sen bu konu hakkında nasıl bu kadar bilgisin peki?
Rica ederim sonra konusulur😉😊
Peki tamam 😊 umarım kaynak emin yerdendir. 🙈 boşuna umutlanmak istemem açıkçası
KAYNAK : KAPORTACI MAHMUT DAYIDAN 🤣🤣🤣🤣 Şaka saka 🤦🤦🫣🫣
Yaaa lütfen bu konu hakkında şaka yapma. Çok yoran bir konu bu beni. Ciddi sordum ben
Instagram gizli profil görme uygulaması Postegro artık çalışmıyor bunun nedeni Instagramın kullanıcılar için büyük bir tehdit oluşturan Postegroya karşı harekete geçerek uygulamayı engelledi iste aslinda şikayet edebiliyorsan et çalindi diyerek
Çalındı diye şikayet edersem, kapanır o zaman kıza bildirim gitmeden?
İlk önce giremediğiniz hesapta hangi telefon numarası kayıtlıysa o telefon numarasını kullanarak yeni bir hesap açıyorsunuz. Daha sonra o hesaptan çıkış yapın ama bilgileri kaydetmeyin. Daha sonra giriş yapmak için "yardım al" seçeneğine tıklayıp telefon numaranızı kullanarak girin. Telefonunuza kod gelecek, gelen mesaja tıklayın. Daha sonra Instagram'a atacaktır ve hesabınıza girecektir fakat olay bu kadar değil. Girdiğiniz hesaplardan tekrar bilgileri kaydetmeyerek çıkın ve yine aynı şekilde bu sefer girmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını yazın. Ve gelen SMS'e girip şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Tam 8 saattir çözüm arıyorum
Bu yazıyı bir sayfada görmüştüm. İşe yaramaz çünkü telefon numarasıyla açılmış bir hesap değil 😂
Bende yeni gordum sana gostermek istedim
Yazmak istemedim 🤣🤣🤣
Tamam bak ben şikayet edicem ama son kez ve ciddi bir şekilde soruyorum. Lütfen gerçekten eminsin değil mi? Kıza bildirim gitme imkanı sıfır?
Evet gitmez diyorum
Tamamdır, kralsııın çok yardımcı oldun 👑
Saol sende prensessin 😊😊
🩷🩷
🥰🥰🥰