İnternet & Teknoloji Vaktinizi en çok hangi uygulama alıyor? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Twitter bırak peşimi kardeşim ben senin peşini bırakamıyorum Güncellemeler+1 yıl süper soru mu aylar oldu şaşırdım😂 Vaktinizi en çok hangi uygulama alıyor? Cevapla Uygulama Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Genelde youtube ve burası. 1 0 Yorumla
PervasıZampara Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Twitter'da her üye kendini fenomen sanıyor beğeniler az o yüzden genelde 🤣🤣🤣 1 9 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Sarıyor valla Yorumla PervasıZampara +1 yıl Nevsinin kölesi olma efendisi ol😉 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Twitter kullanmamla bunun ne alakası var hdjsjsjsks Yorumla PervasıZampara +1 yıl Kullanmamanla alakası var seni esir eden efendindir esir aldıysa kölesin 🙂 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Peki abi ben kölesi olacağım, gencim daha sonra efendisi de olurum inş oldu mu Yorumla PervasıZampara +1 yıl Şimdiden böyle dediysen ileride hiç efendi olamazsın muhtemelen biriyle evlenir belki orta belki alt seviyede bi yaşamın olur saygı duyarım Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Kimin ne olacağı belli olmaz, hayırlısı. Kalbimizin ekmeğini yiyelim yeterli. Yorumla PervasıZampara +1 yıl Kral olmak istiyorsan kral gibi davran 9 taksim2 2x2 5 etmez ne dersen de Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Hayırlısı kral hayırlısı😂 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl maalesef burası şu sıralar, bu yüzden bom boş bir insan olduğumu hissediyorum şu sıralar. 1 3 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Şimdi biz bomboş insanlar mıyız🥺 Yorumla LordofJungle +1 yıl Gerçekler acıdır Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl moraller zaten bozuk yapma be Yorumla
Güzelamadertli Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tık tok kaydır kaydır saatler geçiyo farketmiyorum😂 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. En çok buraya zaman alıyorum diğer sosyal medyalarda hiç aktif değilim 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu ara yutup dizi izliyorum 1 5 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Su ile yutun ama boş yatmayın Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀 youtube jrjj Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Yutmayın* klavyem şaka yapmama izin vermiyor Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Ama çok iyidi😀 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Yaa🥹💙 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Instagram, günümün büyük çoğunluğu orada geçiyor 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Reelsler kapatılsın 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl şükür ondan kurtuldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Genelde youtube ve burası.
Twitter'da her üye kendini fenomen sanıyor beğeniler az o yüzden genelde 🤣🤣🤣
Sarıyor valla
Nevsinin kölesi olma efendisi ol😉
Twitter kullanmamla bunun ne alakası var hdjsjsjsks
Kullanmamanla alakası var seni esir eden efendindir esir aldıysa kölesin 🙂
Peki abi ben kölesi olacağım, gencim daha sonra efendisi de olurum inş oldu mu
Şimdiden böyle dediysen ileride hiç efendi olamazsın muhtemelen biriyle evlenir belki orta belki alt seviyede bi yaşamın olur saygı duyarım
Kimin ne olacağı belli olmaz, hayırlısı. Kalbimizin ekmeğini yiyelim yeterli.
Kral olmak istiyorsan kral gibi davran 9 taksim2 2x2 5 etmez ne dersen de
Hayırlısı kral hayırlısı😂
maalesef burası şu sıralar, bu yüzden bom boş bir insan olduğumu hissediyorum şu sıralar.
Şimdi biz bomboş insanlar mıyız🥺
Gerçekler acıdır
moraller zaten bozuk yapma be
Tık tok kaydır kaydır saatler geçiyo farketmiyorum😂
En çok buraya zaman alıyorum diğer sosyal medyalarda hiç aktif değilim
Bu ara yutup dizi izliyorum
Su ile yutun ama boş yatmayın
😀 youtube jrjj
Yutmayın* klavyem şaka yapmama izin vermiyor
Ama çok iyidi😀
Yaa🥹💙
Instagram oda sevgilim ordan yazıyor daha çok onun için