Güvenilir mi? AİLE fotograflarimizi sildim ders videolarimi sildim.
Format atmayi bilmiyorum. Bilgisayarcı ise 500 TL istedi param yok. Bu sekil satsam ne olur ki
Format atmayi bilmiyorum. Bilgisayarcı ise 500 TL istedi param yok. Bu sekil satsam ne olur ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yazık 500tl ye. Format atmak kadar kolay bir şey yok. Aç internetten ya da microsoft siresinden bak basit yani 1 usb işini görüyor
Hemen google Windows 8.1 iso yazdim 32 bit indirdim. Rufuz programi da indirdim. Videodaki gibi yaptim. Flaş belleğimi biçimlendirdi sonra ise flaş belleğe kopyalandi program. Laptopu kapadım power tusuna basıp f2 ye basili tuttum bios ekrani geldi karşıma. Boot olan alana geçtim. Flaş belleğimi 1. siraya tasimak istedim. F5 f6 tuşları olmuyor taşımıyor. Ne denediysem olmadı.
Fabrika ayarlarina sifirliyim dedim
"Bazıdosyalar ekdik. Windows yüktemeniz veya kurtarma medyasi bu dosyalan Saglayacak" uyarisi verdi
Daha önce bu bilgisayara bilgisayarcı format atmisti bir de 5 sene evvel. Şimdi ne yaptiysam format atilmiyor sifirlanmiyor
O zaman arama butonuna fabrika ayarlarına geri döndür yaz seçeneklerden gelen menüden sıfırlamayı başlat usb takılı olsun işlem oradan devam eder.
O da olmuyor onu da yaptım
Tek sorun yukarı aşağı gitmek mi şindi
Evet yukari tasirsam enter basicam ve sanirim cikis yaptiktan sonra resetlenicek
Ben az önce böyle yaptım gelişmiş seçenekler- bilgisayarı sıfırla- sonra ki sayfada Devam etmek için Windows kurulum veya kurtarma medyanizi yerleştirin dedigi yerde flaş belleğimi taktım ve cihaz sıfırlanmaya başladı şu an %6 dayım olmuşmudur
Evet nihayet!😂
Şimdi bilgisayar yeni alınmış gibi mi olacak her şey sıfır yani
Sana var olan belgeler silinsin mi diye sormuştur eğer evet dediysen fabrika ayarlarına dönmüş gibi olur
Hayır tüm veriler diskler silinsin dedim
Her sey sifirlanmiş bilgisayar 2 saat sürdü. Açıldı yeni alinmiş gibi dilini falan temalarıni seçtim 😊 her sey gitmiş.
Peki geri getirebilir mi alan kişi
Hayır getiremez. Onu da kontrol etmek istiyorsan ayarlardan geri dönüş noktalarına bakabilirsin. Recovery
Tamam sen öyle diyorsan öyledir oh be kurtuldum 😊🤲🏻
Bilgisayarı sıfırlayabilirsin, herhangi bir parada ödeme ne gerek yok, Sadece format 30 dk ise bu işkem 3,4 saat sürer
C sürücünü biçimlendir
Biçimlendirdim şimdi bu format mi oluyor
Tam değil, verileri sildin. Bazı programlarla kurtarılabiliyor ama
Evde USB varsa kendinde atabilirsin
2 gündür uğraştım olmadı
Tam olarak hangi kısmı yapamadın
Hemen google Windows 8.1 iso yazdim 32 bit indirdim. Rufuz programi da indirdim. Videodaki gibi yaptim. Flaş belleğimi biçimlendirdi sonra ise flaş belleğe kopyalandi program. Laptopu kapadım power tusuna basıp f2 ye basili tuttum bios ekrani geldi karşıma. Boot olan alana geçtim. Flaş belleğimi 1. siraya tasimak istedim. F5 f6 tuşları olmuyor taşımıyor. Ne denediysem olmadı.
Fabrika ayarlarina sifirliyim dedim
"Bazıdosyalar ekdik. Windows yüktemeniz veya kurtarma medyasi bu dosyalan Saglayacak" uyarisi verdi
Daha önce bu bilgisayara bilgisayarcı format atmisti bir de 5 sene evvel. Şimdi ne yaptiysam format atilmiyor sifirlanmiyor
Yarın musait olursan yaz bana PC markası falan bakayım ben
Zamanim yok yarin teslim etmem lazim
Akşam yazarım sana olur mu şu an ilgilenmek için pek müsait değilim
Tamam
Telegram varsa ordan yazarsak daha iyi olur laptop adim adim anlatirsiniz gorselli
Burdan mesaj atın kullanıcı adını yazayım size