İnternet & Teknoloji Sevgilim engeli kaldırması için ne yapmam gerekiyor peki? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Konuşmam lazım nasıl engeli kaldirir Güncellemeler+1 yıl Engeli kaldırması için ne yapmam gerekiyor ya 😒😒 Sevgilim engeli kaldırması için ne yapmam gerekiyor peki? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cihanmb Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Ne engeli adam akıllı anlat da anlayalım 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Instagram dan kızlarla konusuyon dedim diye kizdi engelledi 😒 Yorumla Cihanmb +1 yıl Özür dile yanlış anladım herhalde de Yorumla Soran +1 yıl Engelliyim yazamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sana inat kızları takip edecem dedi Yorumla Soran +1 yıl Açar mı engeli ya Yorumla Cihanmb +1 yıl Büyük sıkıntı başka iletişim kanalınız yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yok ne yapmam lazim Yorumla Soran +1 yıl Ya açar mı engeli ne yapsam ulaşırım😒 Yorumla Cihanmb +1 yıl Başka hesap aç Yorumla Soran +1 yıl Hesap acamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen açabilir misin Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tokatliyacaksin 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Elini bantlayip oturacaksin kucagina yuzunu iki elin arasina alip sağli sollu tikatliyacaksin neden beni Instagram da engelledin die demek istedim 😃 Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl De gerci lafin gelisi olsun die dedim.Gelelim asil cozumunee baska binhesapnacip yazacaksin Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Sebebi neki engellemenin Yorumla Soran +1 yıl Ya dun konuşurken geçmişindeki kızla ilgili bsy anlattı bende kızlarla konusuyon dedim çıkart o kızları dedim engelledi Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Hm haliyle kizmis greksiz bi kskanclik die.Belki siniri gecince acar engel8ni Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım peki Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl 1 gun bekle baktin acmadiFke bir hesap ac durumu açikla Yorumla Soran +1 yıl Yazdim Yorumla Soran +1 yıl Sana inat kızları takip edecem dedi onlarla konuscam defi Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Hmm peki senle dha konosmicak mi.Ve sevgilimisiniz bunla yoksa flort mu Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim engelledi ne yapcam Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Haliyle cok kizmis.Ozamn sen de ona inant ciplak kasli yakisikli erkekleri takip et Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmam gerekiyor peki benden bsy istemisti Yorumla Soran +1 yıl Neden inat olsun diye yapıyor ki 😒 Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Hm ne istemisti ki Yorumla Soran +1 yıl Özel de ne yapmam lazim Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım ki Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Anldim simdii, istemiyorsn ypma yani derim Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmam gerekiyor peki bilmiyorum Yorumla
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Biraz sabret abla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açar mı sana inat kızları takip edecem dedi Yorumla Soran +1 yıl Ne yaparsam açar ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne engeli adam akıllı anlat da anlayalım
Instagram dan kızlarla konusuyon dedim diye kizdi engelledi 😒
Özür dile yanlış anladım herhalde de
Engelliyim yazamiyorum
Sana inat kızları takip edecem dedi
Açar mı engeli ya
Büyük sıkıntı başka iletişim kanalınız yok mu
Yok ne yapmam lazim
Ya açar mı engeli ne yapsam ulaşırım😒
Başka hesap aç
Hesap acamiyorum
Sen açabilir misin
Tokatliyacaksin
Nasıl yani
Elini bantlayip oturacaksin kucagina yuzunu iki elin arasina alip sağli sollu tikatliyacaksin neden beni Instagram da engelledin die demek istedim 😃
De gerci lafin gelisi olsun die dedim.
Gelelim asil cozumunee baska binhesapnacip yazacaksin
Sebebi neki engellemenin
Ya dun konuşurken geçmişindeki kızla ilgili bsy anlattı bende kızlarla konusuyon dedim çıkart o kızları dedim engelledi
Hm haliyle kizmis greksiz bi kskanclik die.
Belki siniri gecince acar engel8ni
Ne yapmalıyım peki
1 gun bekle baktin acmadi
Fke bir hesap ac durumu açikla
Yazdim
Sana inat kızları takip edecem dedi onlarla konuscam defi
Hmm peki senle dha konosmicak mi.
Ve sevgilimisiniz bunla yoksa flort mu
Sevgilim engelledi ne yapcam
Haliyle cok kizmis.
Ozamn sen de ona inant ciplak kasli yakisikli erkekleri takip et
Ne yapmam gerekiyor peki benden bsy istemisti