Acaba çıkarsam mi arkadaşlıktan ne diyorsunuz?
Çünkü herkesin hayatı çok güzel gördükçe üzülüyorum. herkes evleniyor Nisan yapıyor
Çoğunu hikayelerini vs bakmıyorum kapattım ama sürekli bi şeyler paylaşmaları hoşuma gitmiyor
Acaba çıkarsam mi arkadaşlıktan ne diyorsunuz?
Çünkü herkesin hayatı çok güzel gördükçe üzülüyorum. herkes evleniyor Nisan yapıyor
Çoğunu hikayelerini vs bakmıyorum kapattım ama sürekli bi şeyler paylaşmaları hoşuma gitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sosyal medyaya en güzel anların en dikkat çekici olanlarını koyariz. Hayat orada göründüğü gibi olmayabilir. Nisan yapmak şaşaalı düğün yapmak mutlu olmanın garantisini de vermiyor. Bunlara bakıp üzülmek yerine ben kendimi geliştirmeye yeni çevre edinmeye adadım. Gitar kursuna başladım bu benim stresimi oldukça azaltıyor o an sadece gitara odaklanıyor iyi hissediyorum. Sonra tiyatro kursuna gidiyorum oldukça eğlenceli ve keyifli yeni şeyler öğreniyorum. Arada buraya bakıyorum kitap okuyorum ve zaten hafta içi mesai. Yani anlayacağın hayat bizim onu nasıl yaşayacağımız elimizde.
İnsanların kendilerini başkasına begendirme, kiskandirma çabasından başka bir şey değil Instagram. Ben kullanmıyorum ve dışarıdan bakınca kullanan insanların yaptıkları o kadar saçma geliyor ki