İnternet & Teknoloji Skype uygulamasını hala kullananınız var mı? Benstella Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl SKYPE İSİMLERİNİZİ SÖYLEYİN Skype uygulamasını hala kullananınız var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kirlisohbetler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Sesli ya da görüntülü seks için kullanıyorum 😊 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Gizli şeyler için evet sjsjsjs 0 8 Yorumla Benstella +1 yıl Ama hesap açamıyorum ben Yorumla sanki_freud +1 yıl Gmail ya da numara üzerinden dene Yorumla Benstella +1 yıl Yapıyorum en sonunda doğrulama tamamlandı işleminize devam edin diyor ama hiç yerden o sayfayı geçemiyorum Yorumla sanki_freud +1 yıl Telefon üzerinden mi yapıyorsun Yorumla Benstella +1 yıl Tamam hallettim Yorumla sanki_freud +1 yıl Tamam artık konuşabiliriz sısjsjs Yorumla Benstella +1 yıl Evet Yorumla sanki_freud +1 yıl live:. cid.7673bb9687ab7252 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Arada kullaniyorum 0 2 Yorumla Benstella +1 yıl Daha çok ne için kullanıyorsun Yorumla MrBroo +1 yıl Arada yurt dışını ariyorum Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Kullanmıyorum telegram Instagram var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kutunu ac ordan soyleyim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl live:. cid. d964b0eac1b4b480 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet kullanıyorum arada 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl live:5876c0a8b62bebbb Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. Ben kullanıyorum 0 1 Yorumla Barmecide +1 yıl Burdan yazmam!! Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evett 0 1 Yorumla dayan_yalnızlığım +1 yıl live:senherseyimdin Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 442 cevap paylaştı. Önceden evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sadece duruyor telefonda 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Histaminik1905 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sesli ya da görüntülü seks için kullanıyorum 😊
Gizli şeyler için evet sjsjsjs
Ama hesap açamıyorum ben
Gmail ya da numara üzerinden dene
Yapıyorum en sonunda doğrulama tamamlandı işleminize devam edin diyor ama hiç yerden o sayfayı geçemiyorum
Telefon üzerinden mi yapıyorsun
Tamam hallettim
Tamam artık konuşabiliriz sısjsjs
Evet
live:. cid.7673bb9687ab7252
Arada kullaniyorum
Daha çok ne için kullanıyorsun
Arada yurt dışını ariyorum
Kullanmıyorum telegram Instagram var
Kutunu ac ordan soyleyim
live:. cid. d964b0eac1b4b480
Evet kullanıyorum arada