İnternet & Teknoloji Mayıs ayı gitmeden yine yapacağını yaptı şarj aletim çalışmıyor arkadaşlar, biz kime ne yaptıkta bunları yaşıyoruz cevap verin?😂? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Neyse dönüşüm muhteşem olacak şu şarjım bi dolsun bekleyin Güncellemeler+1 yıl Ay ne zamandan beri şarj aleti çeyiz alış verişi içine dahil oldu değişin şunu Mayıs ayı gitmeden yine yapacağını yaptı şarj aletim çalışmıyor arkadaşlar, biz kime ne yaptıkta bunları yaşıyoruz cevap verin?😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Şimdi kime ne yaptık deme doktor hanım kızım. Sen bilirsün kime ne yaptığını. Şarj aleti ile ucuz yırtmışsın. 🤣🤣 0 6 Yorumla Rozes52 +1 yıl Çiçeğim aldım yenisini ben yine fırlamalığa devam 🤣🤣🤣🤣 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Akıllanmaz dötte don durmaz zaten. 🤣 Aferin. İzindeyiz. Yorumla Rozes52 +1 yıl Senin dotun nasıl oldu öğlen zonkluyordu🤣🤣 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Kız nasıl unutmadın sen onu. Puhahahaja ben de ne dengesizim ya her şeyi yazıyorum. 🤣🤣 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Olm çok fenayım ya. Boynum tutuklu gezdim tüm gün herkesin burnundan getirdim. Arada halının üzerine yatıp fenalık geçiriyorum. 🤣🤣 Yorumla Rozes52 +1 yıl Ahahahha kıyamam sana guzummmm 😂😂😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok şükür Mayıs ayını az hasarla kapattım darısı hazirana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kem gözler olabilir üzerinde nazara geldin kesin ama boş ver cana geleceğine mallara gelsin 🤣 0 5 Yorumla Rozes52 +1 yıl Olabilir 😄🤣malada fazla gelmesin ama 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Mala gelsin de mallar gelmesin🤣 Birde gerçeği bilseler yeminle hastalıktan kurtulamazsın Yorumla Rozes52 +1 yıl Hangi gerçeği 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤫🤫 Senin ne kadar güzel olduğun gerçeği Yorumla Rozes52 +1 yıl Ahahahha yok aman aman 😂🤣🤣🤣 teşekkür ederim 😍 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Beddua alma ihtimalin var mı? :D 0 1 Yorumla Rozes52 +1 yıl Var galiba 🤣🤣🤣 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ruhuna okuyayım şarj aletinin 😂 0 3 Yorumla Rozes52 +1 yıl Yolda gelecek yenisi Yorumla Semih6934 +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Rozes52 +1 yıl Olsun Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neler hazırladın acaba 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl oo topragım iyi günler dilerim 0 1 Yorumla Rozes52 +1 yıl S. krim belanı sinirim tepemde zaten 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şimdi kime ne yaptık deme doktor hanım kızım. Sen bilirsün kime ne yaptığını. Şarj aleti ile ucuz yırtmışsın. 🤣🤣
Çiçeğim aldım yenisini ben yine fırlamalığa devam 🤣🤣🤣🤣
Akıllanmaz dötte don durmaz zaten. 🤣 Aferin. İzindeyiz.
Senin dotun nasıl oldu öğlen zonkluyordu🤣🤣
Kız nasıl unutmadın sen onu. Puhahahaja ben de ne dengesizim ya her şeyi yazıyorum. 🤣🤣
Olm çok fenayım ya. Boynum tutuklu gezdim tüm gün herkesin burnundan getirdim. Arada halının üzerine yatıp fenalık geçiriyorum. 🤣🤣
Ahahahha kıyamam sana guzummmm 😂😂😂
Çok şükür Mayıs ayını az hasarla kapattım darısı hazirana
Kem gözler olabilir üzerinde nazara geldin kesin ama boş ver cana geleceğine mallara gelsin 🤣
Olabilir 😄🤣malada fazla gelmesin ama 😂
🤣 🤣 Mala gelsin de mallar gelmesin
🤣 Birde gerçeği bilseler yeminle hastalıktan kurtulamazsın
Hangi gerçeği 🤣🤣🤣
🤫🤫 Senin ne kadar güzel olduğun gerçeği
Ahahahha yok aman aman 😂🤣🤣🤣 teşekkür ederim 😍
Beddua alma ihtimalin var mı? :D
Var galiba 🤣🤣🤣
Ruhuna okuyayım şarj aletinin 😂
Yolda gelecek yenisi
Hayırlı olsun
Olsun