İnstagramda 1 adet mesaj isteği var? Giriyorum göremiyorum sinir bozucu bir durum ya? Çözüm nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkeste aynı bende de 19 tane gorunuyo
İnsan tirt oluyor ya
Mesaj yok meraklanma 😂ufak bi hata
Ya birisinden mesaj bekliyorum msmsk. Acaba o mu diye baktım sonra boş yani. İnsan bir duyuru yapar ya
Ahahaha o mesaj gelir umarım
İnstagramın hata mesajı geldi de o mesaj gelmez ya.
Belli mi olur
4 kere gitti be. Bence bir daha geri gelmez umudumu kestim. Şu ihtimalli de veriyorum Ankara'ya deniz gider Adana kar beyazı olur da o mesaj gelmez. Ömrüm son bahara döndü ilerde evlenirsem bilmiyorum evlendiğim kişi sevebilirmiyim?
Seversin öyle düşünme bende zamanında öyleyim çok şükür şu an sevebileceğim adamı bekliyorum evlenmek icn ve onun icn sabırsızlanıyorum onu bilmeden tanımadan seviyorum bu çok hoş ve heyecan verici bisi sende aklını az dağıt ve sakinlestir bence Allah büyük elbet sana göre biri vardır
Birisini bulmak mesele değil. Diyorlar ya yanında durunanı değilde aklındakini seversin. Benim ki de o hesap. Evlendim çocuğum oldu bir den çıkıp karşıma ben geldim derse o zaman ne yapacağım?
Nasıl ne yapacağım? Tabikide ailene geri döneceksin. zaten eğer unutamama gibi bir durumun olursa böyle devam ederse yani evlenme cidden bak başkasının canını yakma yazık
Selvi boylu al yazmalıya döndü ya hikaye. Yakın zamanda psikologa gidecem evet hayat devam ediyor ben onu gibi bekar yaşayamam.
İnşallah düzelir bu durumun ne diyebilirim ki
Haklısın yani ben hayatımda ciddi birini istiyorum. Öncelerinde istemiyordu bunun farkına vardırdım. Bir kaç olay yaşandı tam ciddi düşünmeye başladı bitti yani. Ama bilmiyorum ciddi biri karşıma çıkar mı orası malum.
Çıkar , sen o niyetle yola çık cidden olur bende hep ciddi istedim ama hep kandırıldım maalesef yari yolda bırakıldım ama ümid kesilmez Allahtan
Vallahi ben hep ciddi diye yolla çıktım ya dolandırıldım. Ya duygularımla oynandı. Bak instagram için soru sordum konu nereden nereye açıldı?
Ee insanız konuşmak icn varız konu konuyu açıyor iste, dediğim gibi belkide ummadığın anda bulur seni, sen iyi olmaya bak gönlünü temiz tut bu çok önemli ne istediğini nasıl biri istediğini iyi düşün ki öyle biri gelsin hayatına işin gücün olsun hayatta evliliğe karşı sorumluluğun olsun her şey hallolur
Çok şükür işim var :) işte hayatımda birisi yok bakacağız o birisine
Hakkında hayırlısı 🙂
Bu arada ben teraziyim ya sen? Xmdkdk
Balığım bende🤷♀️
Ne alaka şimdi 😂
Heç öyle sordum. Balık su burcu ben hava burcuyum bilemedim şimdi. Eski konuştuğum kız başaktı
Bak işte hata ediyorsun, surekli hayatına dahil etmeye çalışıyorsun kıyaslama söz konusu yarın Birgün hayatına biri girerse hep böyle kıyaslamamiy yapacaksın
Sanki bunu daha önceden bu yorumları yapmış gibi hissediyorum. Benimkisi sadece konu da kalmak için yapıyorum. Ben hiç bir zaman eski konuştuğum kızları şundan iyisin veya bundan kötüsün demedim. Sadece konu da kalmak lazım dkdk
Anladimmm..
Cem yılmazın Gösterisine döndü fkfktkk anladimmm. Dkkdk
E ne diyebilirim daa, anlatıyorum işte
Aboo sinirlenme hemen sakin. Sadece Cem yılmazın Gösterisinden bir sahne aklıma geldi.
Olabilir bisi demedim
Neyse artık ben gidiyorum. Bakılırsa tatlı bir sohbetinde sonuna geldik.
Dediğim gbi geçmişi unutman senin için daha iyi olur geleceğe asla yönelemezsn gözün hep arkada kalır asla önünde ne var göremezsin yapma , kendine vakit ayır önce aklını temizle içsel olarak kendini ne zaman hazır hissediyorsan al hayatına birini ama düzgün birini lütfen 🙂sende ona hata yapma ve sev aç kalbini iyi bir birey olsun ki onda kendini gör ve yabancılık çekme, iyi akşamlar 🙏
Ya sen unuttun mu peki?
Bana yanlış yapan, beni umursamayan benim üzülmemi düşünemeyen hiçbir insanı düşünerek kadar umursamam
Mantıksal olarak bende öyle düşünüyorum. Ya kalbine söz geçirdin mi? İlk zamanlarda kustum ilk zamanlarda 24 saat uyudum. Kendime gelemedim. İnsan mantıklı düşünüyor ama bedeni düşüyor.
Bnde öyle şeyler olmuyo o kadar ki akıllandım sen düşün çünkü degmiyo
Ayrılık sinyallerini aldığımda şunu mutto etmiştim kendime. Başkasıyla gelen mutluluk başkasıyla gidecektir. Ama başkasıyla gelen mutsuzluk başkasıyla gidecektir. Ama bedenim bu muttoya hazır değilmiş insan birine bağlayınca tepkisiz kalamıyor.
Ondan dolayı ki hemen birisini bulamıyoruz.
Zammaaaannn , zamn ver kndine elbet düzelir hele bi birini al hayatına sev , sevil çok şey değişir sende
Evet öyle zaman bütün mesele bu aslında
O zmn napiyoruzz , eski kapıyı kilitle at denize
Evet bu süreçte bana yardımcı olur musun?
Ben sana nasıl yardımcı olabilirim ki?
İkna edici mesajlarla! İkna kabiliyetin güçlü hani.
İyi de her şey benimle bitmiyor ki , senin yapman lazım farzet ki hiç tanışmadık nasılsın bir yol izlicektin
Kendimi ikna ederek! İşte insan kendisine bi sırdaş arıyor diyeceksin kağıda dök. Çok yaptım dediğin gibi sen olmasaydın ne yapacaktım. En iyisi tekrardan en sadık arkadaşıma döneyim. Bütün duygularımla bütün üzüntülerimle.
En sadık arkadaşın kim
Günlüğüm...
Günlük tutman iyi bisi , bnde yazıyorum deftere bir şeyler ama iyi şeyler neyi istediğimi yazıyorum iyi geliyo , özel olarak konuştuğum hickimse yok yalnızım kndi kendime yetmeyi başarmak istiyorum çünkü insanların samimiyetsizliği bıktırdı doğru kişiyi böyle beklmk daha iyi
Ama doğru kişi karşına birden çıkmayacak ki. Deneme yanılma bu işler denedik yanıldık bisiklet gibi düşün. Bisiklet sürmeyi öğrenirken düştük kalktık düştük kalktık netice olarak ne oldu öğrendik. Hata yapmadan bir şeyleri öğreniyoruz netice olarak yapay zeka değiliz veya eskilerin tabiri ile Android değiliz.
Birini tanıma hevesi yok bnde tanımadan nasıl bulunur diceksin inan bnde bilmiyorum 🤷♀️tanısam oda boşa çıkacak korkusu var aşabilir miyim bilmiyorum güvensizlik diz boyu bnmde sorunum bu nyse baklm artık hayırlısı
İşte bu kısır döngüden çıkmak lazım da :) bu yorum dm kutusuna döndü ya djdjdj. Yani bu süreçte birbirimize yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Hahahaha senin özlü sözlerin mi bunlar, şu an bn kndim istemiyorum tanışmak konuşmak emin ol hava icn demiyorum instada bir çok açılmamış mesaj var, hiç gerek görmüyorum hepsi aynı sonuçta birde sapıkça aptalca beğenilen şeyleri ve takip ettiklerini de görünce bunlardan bi cacık olmaz diyorum.
Her beğeni insanın karakterini belirlemez ki? Bu arada iletişim fakültesi mezunuyum ondan dolayı özlü sözleri çok severim :) yani insanların beğensine değilde sana olan yaklaşımına bakman lazım. Zaten kızların 6 hissi güçlü olur hissettin mi defolup giderler yani.
Bir çok karı kız beğensin afedersin orasını burasını açan kızları beğensn yorum yapsın takip etsin, sonra gelsin bana dedin kıvırcık seni seviyorum seni asla bırakmıcam bende dicem ki aaaa ne herif ama beni çok seviyor ben yaptıklarını görmezden geliyimi dicem?
Alfa kadını 🫵
Herkeste durum aynı
Trit oldum ya. Kardeşim o istek benim değil mi ya. Niye gizliyor o isteğimi dava edecem instagramı